Cerceii nu mai sunt un accesoriu banal

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cerceii sunt acel accesoriu care nu lipseste din colectia nimanui. Fie ca vorbim despre simpli cercei, cercei cu modele mai sofisticate, cu pietre pretioase sau semipretioase, vom gasi cel putin o pereche.

De multe ori cerceii sunt considerati acel accesoriu banal, un accesoriu pe care toata lumea il are si nu ii acorda prea multa atentie. Si asa este, in cele mai multe situatii. Chiar daca multe fete se rezuma la cercei simplii, exista pe piata o nisa mai putin cautata, si anume, cea a bijuteriilor unicat. Aceste accesorii sunt cu siguranta ceva mult mai deosebiti decat cerceii cu care suntem obisnuiti, iar cerceii cu filigran sunt cu adevarat speciali.

Mountain View

O astfel de pereche, pe langa faptul ca sunt o bijuterie pretioasa, fiind un model unic si lucrat manual, va inspira delicatete, rafinament si eleganta. Un model simplu, dar in acelasi timp complicat, o bijuterie cu multe detalii insa placuta la aspect, cerceii filigran sunt potriviti pentru fetele care isi doresc o altfel de bijuterie. Sunt potriviti pentru persoanele care cred ca cerceii nu sunt doar un accesoriu banal.

Am ajuns in situatia sa credem ca cerceii sunt un accesoriu banal datorita faptului ca peste tot vedem aceleasi modele, toata lumea poarta acelasi tip de cercei, lucru care ne-a indus in eroare. Cerceii sunt accesorii deosebite daca stii de unde sa le alegi. Ei bine, cerceii lucrati manual, sunt cu adevarat impresionanti, si deloc banali. Sunt lucrari unicat care te vor scoate din acea zona a mediocritatii. De exemplu, o pereche de cercei cu filigran vor fi deliciul intregii tinute daca ii vei alege pentru o zi in oras cu prietenele tale.

Nu ar trebui sa ne rezumam si sa alegem acele accesorii care ne sunt puse la indemana in toate magazinele. Daca ar fi simplu, toata lumea ar reusi sa aduca un element de noutate cand vorbim despre accesorii. Pentru ca este mai dificil sa gasesti acei cercei filigran, mai speciali, foarte putina lume va incerca sa gaseasca acele alternative care sa fie intr-adevar unice. Cu siguranta este mai simplu sa mergi intr-un magazin din mall, sa alegi un model care iti place, si sa ii porti la diferite ocazii. Insa pentru a cauta bijuterii unicat poate fi mai dificil. De obicei nu le gasesti in magazine, insa le vei intalni la diferite targuri, sau cea mai usoara alternativa, sa le cauti direct pe internet. De acolo vei putea alege cercei cu filigran, cercei cu diferite pietre pretioase sau semipretioase, toate lucrate manual, unicat, si extrem de speciale.

Bijuteriile lucrate manual sunt cu adevarat speciale insa nu trebuie sa fie unica si singura alternativa. Pentru a fi cu adevarat speciale, trebuie sa avem in cutia cu bijuterii cateva accesorii de acest tip (nu toate trebuie sa fie bijuterii lucrate manual), pe care sa le purtam cand avem nevoie de stralucire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>