Prima data intr-un salon de masaj erotic

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De mult timp imi doream sa pasesc dincolo de pragul unui salon de masaj erotic, sa vad ce se intampla acolo cu exactitatea, cine sunt persoanele care lucreaza intr-un astfel de salon, si cum arata interiorul unui salon de masaj erotic.

Impins de o curiozitate iesita din comun dar si mai mult de atat, impins de o dorinta nestavilita de beneficia de anumite servicii , de a imi lasa trupul in voie, pe mainile unor persoane straine mie, am dat la o parte toate convigeriile si ideile preconcepute si invechite si da am pasit in interiorul unui salon de masaj erotic.

Aici am fost intampinat de niste frumoase domnisoare, numite “ zeite “ si inca din momentul in care am intrat si pana la final s -au purtat exceptional, oferindu-mi cel mai frumos, daca se descrie asa, masaj erotic.
Am fost placut impresionat de interiorul salonului, un decor divin, menit sa te introduca direct intr-o stare de relaxare profunda, un decor luxuriant as putea sa il descriu, nu de alta insa salonul are 5 stele si pe buna dreptate le merita.

Asa cum am spus mai sus, prima mea experienta, aceea de a avea parte de un masaj erotic ca la carte, a fost una dintre cele mai frumoase experiente traite pana in prezent.
Zeita mea din salonul de masaj erotic m-a condus intr-una din incaperile salonului, si aici m-a rugat sa ma fac comod, sa ma intind pe patul care s-a dovedit a fi foarte comfortabil.

In surdina se auzea muzica, o muzica foarte relaxanta care avea ca scop in primul rand relaxarea mea iar zeita a inceput sa imi maseze incet fiecare parte din corp, miscarile fiind foarte incete pentru a putea imi aduca starea de relaxare profunda.

A continuat sa urce din ce in ce mai mult spre piept atingandu-mi suav fiecare parte a trupului si oferindu-mi o placere extraordinara si o starea de relaxare adnaca necunoscuta pana in acest moment.

Masajul erotic a continuat iar si iar, mainile blande masandu-mi pieptul si bratele, iar zeita care deja ma cucerise complet a trezit la viata cele mai ascunse sentimente si tariri.

Relaxarea si pasiunea de care am avut parte aici s-au contopit parca impreuna in cel mai profund si pasional masaj erotic de pana acum.

Multumit este putin spus si nu pot descrie in cuvinte relaxarea si starea de bine de care am avut parte si de care astept cu nerabdare sa mai beneficiez data viitoare cand voi pasi din nou aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *