Ce firma de constructii executa constructii metalice?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mirajul constructiilor metalice precum hale metalice este din ce in ce mai prezent in vietile noastre, aceste tipuri de constructii fiind unele dintre cele mai bine cotate structuri la acest moment pe piata de profil. Cu o firma de constructii specializata se poate obtine astazi orice fel de cladire, insa in mod clar constructiile cu schelet metalic par a fi printre preferatele utilizatorilor. Practic in ultimii ani nici nu ne-a fost greu sa observam afluxul de astfel de constructii, mai ales avand in vedere cat de avantajoase sunt aceste.

Constructiile metalice realizate cu o firma de constructii potrivita pot rezista foarte bine in timp indiferent de natura solicitarilor. Acestea se preteaza la orice tip de teren de fundare, neexistand conditionari in acest sens. Este foarte important insa ca lucrarile in cazul acestor constructii sa se desfasoare intr-un cadru organizat, supravegheate de catre specialisti, astfel incat sa nu apara defecte sau erori in timpul punerii in opera.

O constructie metalica va raspunde tuturor solicitarilor insa de departe va fi cea care lucreaza cel mai bine in cazul incarcarilor seismice. Acest lucru se datoreaza in principal greutatii reduse a constructiei, lucru care face ca intrarea in rezonanta sa fie o problematica rezolvata. In cazul betonului acest lucru este o veritabila problema deoarece greutatea proprie a acestuia, cumulata cu restul elementelor de constructii, nu face altceva decat sa puna in pericol siguranta in caz de seism, mai ales atunci cand nu sunt respectate normele de construire. Pe de alta parte, neavand o greutate foarte mare ele pot fi amplasate pe aproape orice tip de teren de fundare, iar durata de executie este foarte redusa. Constructiile de acest tip pot fi protejate impotriva intemperiilor, si va putea sa ofere un plus de spatiu celor ce au nevoie de el. Din punct de vedere al costurilor vorbim despre constructii cu pret moderat, deoarece nici materialele si nici manopera aferenta nu se incadreaza in gama serviciilor de lux.

In ce domenii pot fi utilizate constructiile metalice? In ziua de astazi este foarte important spatiul, indiferent daca vorbim despre casele de locuit sau despre constructiile destinate activitatilor comerciale. Pentru acestea din urma structura metalica este cea mai buna solutie, deoarece ofera din start avantajele visate de catre orice retailer. Asa se face ca din ce in ce mai multe show-room-uri sau hipermarketuri se dezvolta aproape peste noapte, fiind practic ridicate foarte rapid si eficient. Se elimina in acest fel timpul de asteptare pentru uscarea betonului, lucru care practic insemna cea mai mare perioada de timp tehnologic necesar in santier.

Realizarea unor constructii metalice fie pentru domeniul civil, fie pentru domeniul industrial sau comercial, poate fi facuta cu ajutorul unei firme specializate, precum Avangart, astfel incat lucrarea sa poata fi executata in cele mai bune conditii, sa poata fi sigura si sa ne ofere confortul mult visat. Pentru cei care insa doresc sa construiasca in vederea obtinerii unor spatii comerciale avantajele sunt mai mari, deoarece realizarea si intretinerea unor astfel de constructii se amortizeaza rapid in timp, lasand astfel loc avantajelor cu adevarat de necontestat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *