Nunti organizate profesionist la restaurantul Piatra-Alba

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Stim ca poate parea a fi o decizie grea si ca deobicei este nevoie de evaluarea a zeci de restaurante si locatii pana la gasirea uneia care sa corespunda din toate punctele de vedere cu idealul pe care il aveti. Avem o solutie pentru dumneavoastra: Restaurantul Piatra Alba. Acest restaurant are o experienta de peste 10 ani in organizarea evenimentelor importante din viata oamenilor. Se fac in acest restaurant nunti cum nu s-au mai vazut, in special datorita personalului extrem de profesionist si de amabil, dispus oricand sa stea la dispozitia dumneavoastra si sa va ofere cele mai bune servicii cu putinta. Ne plac provocarile si iubim nuntile ale caror teme sunt indraznete si inventive, indiferent daca acestea au caracter grecesc, indian, roman-antic sau daca mirii doresc sa costumeze precum cavalerii Jedi Spock si Uhura, personajele lor preferate din serialul Firefly.

Indiferent de numarul de invitati pe care ii aveti, acestia vor putea fi acomodati cu usurinta datorita celor trei sali spatioase de care dispunem, toate dotate ultra-modern si cu un aer somptuos si extravagant, iar in timpul lunilor calduroase de vara terasa noastra va va ajuta sa va racoriti si sa respirati adanc aerul proaspat de noapte
Bucatarii nostri sunt experimentati in bucatarii diverse, atat autohtone cat si internationale si vor crea pentru seara dumneavoastra meniuri personalizabile in functie de preferintele mirilor dar si de ale invitatilor. Astfel vegetarienii si copii nu se vor simti exclusi si vor putea savura felurile lor preferate de mancare alaturi de ceilalti. Aceste meniuri extravagante vor scoate in evidenta talentul maestrilor bucatari si vor satisface in acelasi timp cele mai exigente gusturi. Deoarece vrem sa aveti o noapte perfecta, veti putea bineinteles sa degustati dinainte meniul pe care vi-l pregatim pentru a ne asigura ca totul este pe gustul dumneavoastra. Denumirile acestor meniuri sunt inspirate din pietre pretioase, fiecare dintre ele simbolizand un cate un aspect al iubirii si al legaturii eterne intre doua persoane.

Muzica da tonul la distractie, iar talentata trupa Melotrom va va satisface pretentiile auditive si va intretine dorinta de a dansa pana la primele ore ale diminetii. Repertoriul extrem variat al acesteia nu contine doar muzica de nunta, ci si melodii apartinand stilului popular, dar si al celui modern, pentru ca toata lumea sa se poata simti cu adevarat bine si sa danseze pana la epuizare in spatiosul ring de dans pe care vi-l punem la dispozitie.
Daca se doreste, iubitorii de bauturi atat alcoolice cat si non-alcoolice vor putea beneficia de free bar, unde vor putea consuma bauturile preferate in cantitati nelimitate. Asa ca bucurati-va de aceasta noapte unica, lasati sampania sa curga si dansul sa se incinga si bucurati-va de ce va fi prima si cea frumoasa noapte din noua viata a dumneavoastra.

Vrem sa va oferim o experienta unica pentru prima noapte din noua viata alaturi de persoana iubita, de aceea ne vom dedica toata creativitatea si pasiunea pentru ca in restaurantul Piatra-Alba sa va formati amintiri de neuitat, unice care va vor tine fericiti pentru tot restul vietii.
Daca doriti mai multe informatii despre restaurantul Piatra-Alba, serviciile excelente care va vor fi puse la dispozitie, meniurile personalizabile sau daca doriti sa vedeti locatia prin intermediul unui tur virtual , va invitam sa vizitati www.piatra-alba.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>