5 sfaturi pentru a vinde repede apartamentul tau

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ai o casa, garsoniera, apartament si vrei sa le vinzi? Imobilul tau ti se pare prea mic si vrei sa te muti? Nu stii cum sa iti vinzi imobilul in timp util? In zilele noastre, piata imobiliara este foarte variata si in plina crestere economica. Preturile sunt in crestere, cererea si ea si nu stii cum faci sa iti vinzi mai repede imobilul? Daca locuiesti in orase mari dar precum: Cluj Napoca, Iasi, sa ai apartamente de vanzare Ploiesti, poate insemna o vanzare cu dificultate a apartamentului tau. Uneori, in orasele de provincie, vanzarea poate fi mai lenta si mai dificila daca nu stii cum sa te promovezi astfel incat sa iti atingi obiectivul.

Pentru a vinde mai repede imobilul tau, iti dam cinci sfaturi utile. Astfel:

1.Incearca sa te detasezi emotional de imobil. Atunci cand vindem o casa, ne gandim ca “ ne vindem casa noastra, cu tot cu amintiri”, si atunci, ne legam emotional de acel loc. Daca ne simtim legati emotional de loc, nu vom reusi sa ne despartim de el. Din momentul in care vrei sa vinzi imobilul, detaseaza-te de el! Gandeste-te ca este doar o casa pe care trebuie sa o vinzi. Sentimentul de “ acasa” trebuie sa dispara atunci cand scoti la vanzare un imobil.

2. Prospecteaza piata vanzarilor imobiliare din cartierul tau si dupa aceea fixeaza pretul. Pretul corect il poti pune in functie de dotari, in functie de zona si mai ales de restul preturilor zonei. Intotdeauna zonele dicteaza pretul. Cu siguranta, in zona ta se mai vand apartamente, fa un studiu de piata, afla preturile si pune pretul corect apartamentului tau.

3. Fa-ti anuntul cat mai creativ! Alege sa creezi anunturi creative pentru fiecare site in parte unde postezi. Daca iti pui apartamentul in vanzare pe internet, alege sa ai pe fiecare site de vanzari in parte, un alt anunt unic. Contactul cu posibilul comparator se realizeaza prin text. Creeaza cele mai bune si creative anunturi, astfel incat posibilul comparator sa vrea acel imobil.

4. Fii sincer! Vorbeste-le oamenilor despre tot ceea ce inseamna acest apartament. Cheltuieli de intretinere, cat de cald este iarna, cat de frig este vara. Cu cat esti mai sincer(a) fata de potentialul client cu atat este mai bine!

5. Apeleaza la o singura agentie imobiliara.Pentru a avea success, alege o singura agentie imobiliara careia sa ii dai in exclusivitate apartamentul. Cu siguranta, acea agentie imobiliara va gasi cumparatorul potrivit imediat.

Nu mai sta pe ganduri, urmeaza sfaturile noastre si vei vinde imobilul foarte repede!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>