Cantar platforma 300 kg de la Constalaris

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Daca desfasurati sau intentionati sa desfasurati o activitate economica de desfacere produse agroalimentare per bucata sau vrac, cu siguranta ca veti avea nevoie sa achizitionati un cantar de calitate. De exemplu, un cantar platforma 300 kg este o alegere potrivita atat pentru comertul in piete si oboare, dar si la mici depozite sau chiar magazine. Daca nu sunteti siguri care produs este mai potrivit pentru tipul dumneavoastra de activitate, vizitati site-ul constalaris.ro si veti gasi o gama foarte variata de asemenea produse. In plus, echipa de specialisti va ofera consultanta gratuita si va pot ghida atunci cand decideti sa achizitionati un cantar 300 kg.

De la Constalaris puteti achizitiona un cantar platforma 300 kg, care are verificare metrologica inclusa in pret, fapt care etse in avantajul dumneavoastra, deoarece timp de 12 luni puteti sa il folositi fara grija si fara alte formalitati. Dupa un an, orice cantar trebuie omologat metrologic de catre o firma specializata, conform legilor in vigoare.

Daca alegeti un cantar electronic CAS veti beneficia de un produs de inalta calitate, care este usor de utilizat, dar si de intretinut sau curatat. Un cantar platforma este cea mai potrivita alegere pentru orice tip de activitate comerciala care necesita cantarirea sau numararea produselor. Trebuie sa stiti ca un astfel de cantar omologat are in meniul sau si functia de numarare, care va este de foarte mare ajutor atunci cand trebuie sa comercializati produse per bucata. Este suficient sa setati marimea esantionului etalon, iar cantarul va face singur calculele in locul dumneavoastra.

Cantarul platforma de 300 kg de la Constalaris are un afisaj electronic foarte util si un meniu intuitiv usor de folosit. Printre functiile cantarului se numara cantarirea generala, cantarirea cu tara (atunci cand trebuie calibrat cantarul pentru produse care sunt preambalate in cutii sau alte ambalaje cu greutate proprie), numarare, cantarire in procente (greutatea este afisata ca procent al referintei utilizate), functia de Hold si Auto-Hold, suma greutatilor acumulate (aparatul indica valoarea adaugata a unor cantariri succesive si chiar daca este oprit cantarul va memora datele), functia de comparare a greutatilor (in raport cu o greutate maxima si una minima pe care le setati dumneavoastra) si functia de imprimare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>