De ce sa alegeti Alana Rent

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cand un turist strain ajunge in Romania si iese din aeroport, prima sa grija este sa isi asigure un mijloc de transport. Avand in vedere povestile, cam de groaza, care circula in legatura cu taximetristii din aeroport, cea mai mai sigura si mai avantajoasa solutie este sa inchirieze o masina. Exista multe astfel de firme gen Rent a Car Bucuresti, insa alegerea trebuie facuta cu grija, deoarece exista si in aceasta bransa companii care nu sunt tocmai corecte.

Cea mai potrivita alegere pentru cineva care are nevoie de inchirieri Auto Bucuresti o reprezinta Alana Rent, deoarece compania are sediul central chiar in Otopeni, langa aeroport, detine o flota de masini diferite din punct de vedere al consumului sau tipului de automobil, ofera clientilor sai servicii de incredere si preturi corecte, ofera inchiriei de masini atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, atat cu garantie, cat si fara garantii, iar toti clientii sunt tratati cu respect si caldura.

Mai mult, persoanele interesate sa inchirieze o masin ade la Alana Rent pot face acest lucru si on line, beneficiind in acest caz de reduceri de pret, respectiv preturi cu 10% mai mici. Daca alegeti sa rezervati inchirierea unei masini on line puteti sa vizualizati intreaga flota si sa aflati caracteristicile fiecarui automobil in parte (respectiv consum, numar de locuri, tipul de combustibil, dotarile, etc.).
In plus, in momentul in care faceti rezervarea on line primiti imediat raspuns in ceea ce priveste disponibilitatea masinii de care sunteti interesati, pentru perioada de timp pentru care doriti sa faceti inchirierea.

In cazul in care nu sunteti siguri ca doriti sa colaborati cu Alana Rent, cu siguranta ca testimonialele lasate de alti clienti va vor ajuta sa luati o decizie. Puteti sa vizitati pagina de pe Face Book Alana rent a car si veti putea citi sute de evaluari pozitive, de multumiri si laude aduse companiei si personalului exceptional, iar evaluarea totala este de 4,9 din 5 stele acordate. Toti cei care au inchiriat o masina de la Alana Rent au fost foarte multumiti atat de serviciile primite, cat si de conditiile contractului de inchiriere, mai ales ca preturile practicate sunt foarte avantajoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>