Mobila la comanda ori de serie pentru un birou managerial?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mobila reprezinta unul dintre cele mai importante articole ce trebuie sa se regaseasca in interiorul unei incaperi indiferent de utilitatea acesteia. Pe langa functionalitatea pe care o ofera, acestea au si rol decorativ. Avand in vedere aceste avantaje, mobilierul nu are voie sa lipseasca din dotarea unui birou managerial. Pentru un birou managerial imbinarea utilului cu placutul reprezinta criteriul esential de care trebuie tinut cont in momentul in care se alege achizitionarea pieselor de mobilier birou motiv pentru care apelarea la piese de mobilier birouri executate la comanda reprezinta din punctul meu de vedere solutia ce-a mai buna. Acest lucru nu inseamna ca mobilierul de serie nu reprezinta o solutie viabila ci doar ca cel executat la comanda ofera mult mai multe avantaje. Dintre acestea amintesc urmatoarele:
birou
– Avand in vedere ca prima impresie chiar conteaza, unicitatea oferita de catre piesele de mobilier executate la comanda reprezinta din punctul meu de vedere un prim avantaj oferit de catre acest tip de mobilier. Acesta este foarte important pentru birourile manageriale care prin intermediul pieselor de mobilier isi personalizeaza imaginea pentru a fi recunoscuti cat mai usor de catre posibilii clienti.

– Materialele utilizate in confectionarea mobilierului executat la comanda reprezinta un alt avantaj oferit de catre acest tip de mobilier. Spre deosebire de cel de serie, mobilierul executat la comanda are in componenta sa doar materiale de ce-a mai buna calitate deoarece clientul are control total asupra materialelor ce vor fi utilizate in confectionarea mobilierului.

– Daca in ceea ce priveste mobilierul de serie esti obligat sa achizitionezi toate articolele ce se regasesc in componenta respectivului mobilier, nu acelasi lucru este valabil si in cazul mobilierului executat la comanda. Acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru mediul de afaceri pentru ca acestia doresc sa achizitioneze doar lucruri functionale si nu de umplutura.

– Durabilitatea reprezinta un alt avantaj foarte important oferit de catre mobilierul executat la comanda mai ales in situatia in care vorbim despre o achizitie destul de costisitoare din punct de vedere financiar. Acest avantaj se datoreaza materialelor de cea mai buna calitate utilizate in confectionarea mobilierului la comanda.

– Nu in ultimul rand, intretinerea usoara a mobilierului executat la comanda este un alt avantaj oferit de catre apelarea la acest tip de mobilier. La fel ca si in cazul durabilitatii si acest avantaj se datoreaza materialelor de cea mai buna calitate utilizate in confectionarea mobilierului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>