Unic din Thailanda

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Uneori, serile sunt cu ploi abundente, iar visele mele, adunate de pe intreaga zi, par ascunse sub lacuri, imbracate in rochie de apa. Din cand in cand, reusesc sa se ridice la suprafata, alteori se lasa in dansul picaturilor. De fiecare data, cand vremea este urata, cand temperaturile sunt scazute, iar starea mea sufleteasca, deloc prietenoasa, prefer sa imi amintesc de vacanta petrecuta in Asia. De acolo, mi-am achizitionat de altfel multe lucruri care imi fac placere. Cel mai mult, iubesc bijuteriile. Preferatii mei sunt cercei Thailanda argint. Singura i-am cumparat. I-am zarit ascunsi parca de restul clientilor, intr-un magazin organizat special pentru mine. Bijuteriile sunt daruri de pret, indiferent de locul din care le iei sau indiferent daca le primesti la vreo aniversare.
cercei
Thailanda este tara soarelui si a constrastelor, a peisajelor mirifice si a culorii. Este drept, drumul din Romania pana acolo este destul de lung, insa eu cred ca atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, nimic nu trebuie sa iti stea in cale. Am insa prietene care nu au ajuns pana in prezent pe continentul asiatic, iar bijuteriile pe care eu mi le-am luat de acolo, le-au starnit atat curiozitatea, cat si dorinta. Stiu, frumusetea nu are limite, asa cum, ce este cu adevarat deosebit atrage pe toata lumea. Ei bine, exista o solutie in acest caz, chiar si pentru tine. Se numeste Metaphorabijoux si este reprezentata de magazinul online care imbraca magia in dorinta.

Sunt comercializate bijuterii sau obiecte de pret aduse din intreaga lume, obiecte realizate cu dragoste de mesteri locali, diferite, uneori chiar unice sau in serie limitata. Noi toti suntem unici, chiar daca preferam alte culori, alte materiale, chiar daca suntem indragostiti de stralucirea soarelui sau a stelelor. Sclipirea vietii exista in orice, iar unicitatea este cee ace da savoare lumii in care traim. Thailanda, da, este patria soarelui, este locul pe care macar o data in viata ar fi cazul sa il vezi. Sa ai curajul de a infrunta tiparele si

sa te descoperi dincolo de zona de confort, dincolo de tara in care traiesti, dincolo de continetul european. Cine stie ce minuni descoperi despre tine in lume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>