Usile Palladio isi pastreaza aspectul intact in timp

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cu totii ne dorim usi exterior de calitate, mai ales ca acestea au mai multe roluri pe care le indeplinesc concomitent: ne apara de infractori, dar si de frig, dar in acelasi timp reprezinta si o carte de vizita cu care ne prezentam in fata celor din exterior. Din pacate, nu toate usile de exterior ce sunt disponibile in magazinele de profil intrunesc toate aceste calitati. De aceea trebuie sa cercetati bine piata si sa va informati temeinic inainte de a face o investitie considerabila.
usa1
Modelele si tipurile de usi de pe piata sunt foarte variate, la fel si preturile, insa nu toate usile ofera aceeasi calitate si nu toate au aceleasi caracteristici. Daca in trecut se foloseau aproape exclusiv usi confectionate din lemn masiv, din considerente financiare, pe parcursul timpului au aparut si usile confectionate din alte materiale, cum ar fi tabla sau material lemnos presat. Acest gen de usi sunt mai accesibile financiar, insa lasa de dorit din punct de vedere al calitatii.

Cea mai buna alegere pe care o puteti face la ora actuala este sa cumparati o usa Palladio! Usile Palladio sunt confectionate dintr-un material composit foarte rezistent la socuri sau zgarieturi, pe matrita de lemn, ceea ce inseamna ca aspectul acestora este identic cu al unei usi confectionate integral din lemn masiv. Spre deosebire de usile clasice din lemn, care au puncte de imbinare ce le fac sa fie vulnerabile, usile Palladio sunt confectionate dintr-o bucata, fapt ce le confera o mai buna rezistenta. In plus, alegand usile Palladio veti salva padurile si copacii, dar veti avea un produs de calitate superioara si cu un aspect elegant! In plus, nu va trebui sa le vopsiti sau sa interveniti in vreun fel asupra lor, ele fiind foarte rezistente la intemperii (ploaie, inghet, razele puternice ale soarelui, etc.) si zgarieturi si pastrandu-si aspectul intact de-a lungul timpului.

Usile Palladio mai ofera ceva pe langa rezistenta si siguranta: va ofera o excelenta izolatie, avand prag dublu si fiind faltuite pe ambele fete. Datorita tehnicilor folosite la confectionarea usilor Palladio, acestea sunt izolate perfect, avand in structura lor si un strat izolator, nelasand sa patrunda nici vantul sau curentii de aer, dar nici umiditatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>