Folosirea judicioasa a spatiului cu ajutorul vitrinelor frigorifice verticale

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Intr-un magazin fiecare centimetru patrat se dovedeste vital, de aceea comerciantii aleg vitrine frigorifice verticale.
Evident ca exista multe secrete in alegerea vitrinei frigorifice perfecte.
Aceasta poate fi prevazuta cu geam sau cu usa, in functie de obiectivul urmarit, apoi decidem capacitatea si compartimentarea convenabile si optam pentru spatii accesibile pentru a fi usor de curatat. Un aparat frigorific zgomotos este o sursa de stres si pentru clienti, dar si pentru personal, de aceea este preferabil sa-si faca bine treaba, cat mai silentios cu putinta.

La fel de mult conteaza si consumul de energie electrica, rezistenta la socuri, perioada de garantie fiind si un indiciu al calitatii.
Diferentele dintre vitrinele frigorifice verticale sunt trasate si prin gradul de stabilitate al acestora, ușurinta cu care se inchid si deschid usile, accesul la raftul superior.
Avand in vedere toate aceste aspecte, ajungem la concluzia ca este mult mai eficient sa ne putem proiecta si comanda vitrine si camere frigorifice care sa corespunda exigentelor noastre.
Industrial Cold.ro garanteaza utilizarea celor mai bune si rezistente materiale si accesorii ca vitrinele frigorifice realizate la comanda sa fie performante, silentioase, usor de curatat si sa se potriveasca amenajarilor interioare din local.

Tehnicienii de la Industrial cold.ro sunt parteneri de cursa lunga ai afacerii. Rolul lor nu inceteaza in momentul vanzării propriu-zise a vitrinei sau a camerei frigorifice, ci se prelungeste prin maintenanta, amplasare si montaj, service si reparatii.
In acest parteneriat ei vin cu experienta de 14 ani in domeniu, cu marturisirile celor 100 de clienti mulțumiti, cu sisteme de controlare electronica de la distanta a aparatelor frigorifice.

Alaturi de cetateni obișnuiti, firme de rezonanta de pe piata produselor alimentare din Romania si-au comandat vitrine si camere frigorifice la ei si nu au intrerupt contractul de colaborare nici in 2017. Calitatea produselor lor este in stransa legatura cu conditiile de depozitare si pastrare, adica depind de frigul industrial furnizat.
Cele mai bune mezeluri de la Cris-Tim, Angst si Caroli ar disparea de pe piata daca nu si-ar mentine gustul si prospetimea, nu am mai alege niciodata ciocolata Primola sau Heidi, daca ni s-a topit vreuna vreodata in geanta sau pe degete.

McDonald’s și KFC isi datoreaza succesul financiar celor care stau in spatele aparatelor frigorifice din dotare.
Cu vitrine si camere frigorifice de calitate avem produse bune, proaspete si se obtine succesul garantat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>