Nunta mea de vis

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nu sunt adepta nuntilor si toti cei apropiati mie o stiu. Nu mi-am dorit sa ma casatoresc, insa probabil toti stiti acele rude care mereu iti vin cu aceeasi replica “trebuie sa fii sit u in randul lumii”. Niciodata nu m-am visat in rochie de mireasa ci mereu am considerat ca daca chiar imi doresc asa ceva pot mereu sa merg la 10 magazine de rochii de mirese si sa imi fac cat de multe poze vreau imbracata astfel. Respect institutia casatoriei si stiu ca si eu voi face acest pas insa in felul meu. Niciodata nu mi-au placut acele obiceiuri precum “invaluitul miresei” unde se iasa in faa blocului si toata lumea sta cu ochii pe mireasa ca la spectacol. Toata lumea plange cand se canta “I-ati mireasa ziua buna” ca si cum mireasca pleaca undeva si nu se mai intoarce si este un intreg spectacol pe care eu nu mi-l doresc intr-o astfel de zi. Este un eveniment fericit care ar trebui sa se petreaca asa cum fiecare cuplu simte si pe care sa il organizeze in felul in care si-a imaginat mereu, fara a tine cont de toate acele obiceiuri ce trebuie respectate deoarece aceasta este traditia.
poza
Cand voi considera ca a venit momentul pentru ca un astfel de eveniment sa aiba loc, imi doresc ca totul sa fie o mare petrecere, cu muzica pentru toate gusturile, ca un fel de petrecere cu ocazia unei aniversari unde toata lumea se simt bine si nu se da peste cap pentru a arata bine. Rochia mea nu va fi una foarte scumpa ci una care simpla, care sa imi puna in valoare trasaturile si pe care o voi vedea intr-o zi in vitrina unui magazine si voi simti ca este cea potrivita. Imi doresc o simpla cununie si o mica slujba in gradina, doar cu cei apropiati, fara porumbei aruncati spre cer si “varsatul galetii cu apa cu piciorul” pentru insemnatatea care acum imi scapa. Imi doresc baloane cu heliu, de preferat rosii deoarece este culoarea mea preferata, pe care sa le inaltam toti spre cer si poze facute in cele mai hazlii situatii cu putinta.

Iar la local, imi doresc sa ii am doar pe cei dragi, nu si pe cei care “au obligatie” deoarece au venit parintii la veri si alte rude si trebuie sa vina deoarece trebuie sa isi respecte obligatia. Imi doresc un eveniment restrans la care toata lumea sa se simta bine, sa rada si sa glumeasca ca si cum am fi la o perecere cu ocazia uni zile de nastere, de exemplu. Iar rochiile de gala sa fie inlocuite cu fuste multicolore si fiecare sa se imbrace cat mai nebunesc cu putinta. Imi doresc sa am o sala plina cu baloane imprimate cu tot felul de mesaje hazlii si flori cat mai colorate care sa ii dea viata intregului eveniment.

Aceasta este nunta mea de vis. O nunta atipica, o nunta la care am visat mereu. Nu stiu daca voi reusi sa creez aceste momente asa cum mi-am propus, deoarece acest lucru ar insemna sa am o nunta numai de tineret. Nu poti impune persoanelor mai in etate sa intre in jocul tau nebunesc. Insa, niciodata sa nu spui niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>