Sfaturi privind alegerea verighetelor

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alegerea verighetelor nu este deloc o misiune usoara avand in vedere ca trebuie gasit un model de verigheta care sa fie pe placul ambilor parteneri. De asemenea, respectivul tip de verigheta trebuie sa fie realizat dintr-un material cat mai bun si sa emane foarte multa eleganta si bun gust. Chiar daca nu exista un model de verigheta universal, care sa fie indragit de toti cei care se casatoresc, exista anumite sfaturi de care viitorii miir trebuie sa tina cont in momentul in care aleg tipul de verigheta pentru a elimina posibilele greseli.
bijoux
Dimensiunea verighetei reprezinta criteriul ce trebuie tratat cu maxima atentie pentru ca de acest criteriu depinde modul in care va sta pe deget verigheta achizitionata. Pentru a indeparta orice eroare, dimensiunile verighetei trebuie sa fie luate de catre bijutier deoarece acesta stie cel mai bine modul in care trebuie luate dimensiunile. Pentru ca acuratetea dimensiunilor sa fie cat mai mare, luarea dimensiunilor se realizeaza la primele ore ale diminetii deoarece in aceasta faza a zilei degetele nu sunt umflate.

Desi in momentul de fata pe piata bijuteriilor sunt foarte multe modele de verighete, confectionate din diferite materiale si avand diferite forme, din punctul meu de vedere modelul clasic este modelul cel mai indicat pentru a fi achizitionat. De ce? Pentru ca moda se va schimba, ceea ce inseamna ca modelul de verigheta pe care l-ai ales nu va mai fi la moda peste cativa ani, asta in cazul in care nu ai ales un model clasic. Acesta va ramane la moda indiferent de tendintele acesteia.

In procesul de achizitie al verighetelor nu trebuie sa tii cont doar de dimensiunile verighetei ori de modelul acesteia ci si de forma degetelor deoarece acest criteriu va influenta foarte mult modul in care se simte si arata verigheta pe deget.

Pentru a pune in practica sfaturile prezentate in cadrul acestui articol, iti recomand accesarea site-ului jomaz.ro, locul de unde poti achizitiona verighete la cel mai bun raport pret calitate. De asemenea, tot de pe acest site poti achizitiona si inele de logodna, bijuterii din aur ori argint, coliere sau poti da comanda pentru fabricarea bijuteriei dorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>