Vrei sa impresionezi prin intermediul bijuteriilor pe care le porti? Tine cont de urmatoarele sfaturi

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bijuteriile reprezinta accesoriul ideal prin care atat tinuta vestimentara cat si trasaturile fizice ale unei persoane pot fi puse in valoare. Pentru ca acest lucru sa poata fi realizat este nevoie ca in momentul in care achizitionezi bijuterii pietre semipretioase sa tii cont de urmatoarele sfaturi:
ll
Cerceii sunt pentru femei una dintre cele mai importante bijuterii deoarece aceasta este special conceputa pentru femei. Avand in vedere importanta acestora pentru femei, iata cateva dintre cele mai importante sfaturi de care trebuie sa tii cont in momentul in care doresti achizitionarea unei perechi de cercei.

– Culoarea pielii este un criteriu de care trebuie tinut cont in momentul in care se alege materialul din care trebuie sa fie confectionati cerceii ce urmeaza a fi achizitionati. Femeile cu o culoare deschisa a tenului trebuie sa opteze pentru aur alb atunci cand vine vorba despre materialul din care sunt confectionati cerceii. In schimb, femeilor cu o culoare inchisa a tenului li se potrivesc cerceii confectionati din aur galben.

– Forma fetei joaca un rol important in decizia de achizitionare a tipului de cercei deoarece acestia pot scoate in evidenta atat trasaturile frumoase ale fetei cat si cele mai putin frumoase.

Bratara este o bijuterie foarte versatila, motiv pentru care achizitionarea acesteia nu ar trebui sa puna prea multe probleme. Cu toate acestea, exista cateva criterii de care trebuie tinut cont si in momentul in care se achizitioneaza o bratara. Dintre acestea, cele mai importante sunt urmatoarele:

– Tipul bratarii;
– Materialul din care este confectionata;
– Stilul vestimentar la care poate fi purtata respectiva bratara;
– Lungimea bratarii;

Indiferent daca sunt casatorite ori nu, foarte multe reprezentante ale sexului frumos poarta cel putin un inel. Criteriile de care trebuie tinut cont in momentul in care se achizitioneaza un inel nu sunt foarte multe insa sunt destul de importante motiv pentru care o sa prezint cateva dintre acestea:

– Fizionomia degetului pe care urmeaza sa fie purtat inelul reprezinta cel mai important criteriu de care trebuie tinut cont in momentul in care se achizitioneaza un inel.
– Materialul din care acesta este confectionat este un alt criteriu.
– In cazul in care inelul ce urmeaza a fi achizitionat are in componenta si o piatra pretioasa ori semipretioasa, semnificatia pietrei este un alt criteriu de care trebuie tinut cont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>