20 de ani de servicii Xerox in Romania

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Xerox - Gabriel Pantelimon
Xerox, lider global pe piata serviciilor de management al documentelor, aniverseaza 20 ani de cand ofera companiilor si institutiilor din Romania solutii complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele.

“Xerox a fost prima companie de profil din tara care, spre finalul anilor ‘90, a introdus in portofoliul sau servicii de management al documentelor (MPS),” afirma Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox Romania. “De-a lungul ultimilor 20 de ani, ne-am perfectionat modul in care livram aceste solutii, iar tehnologia din spatele lor a evoluat in permanenta, in ritmul sau chiar inaintea pietei.”

Xerox ofera servicii de MPS pentru clientii din intreaga tara, in mod direct prin forta de vanzari si prin intermediul partenerilor strategici. Astazi, multe companii se afla in plin proces de tranzitie de la hartie la digital, astfel ca existenta unei strategii de management al documentelor a devenit esentiala pentru succesul unei organizatii.

„Acum 20 de ani, serviciile de digitalizare pareau a fi ceva extras dintr-un scenariu SF,” adauga Gabriel Pantelimon. „Oamenii se mirau ca o companie precum Xerox vorbeste despre fluxuri de documente care nu se mai imprima pe hartie. Am demonstrat, insa, cu fiecare contract semnat, ca implementarea serviciilor de MPS produce rezultate reale si cuantificabile, cu efecte pozitive asupra operatiunilor clientilor nostri.”

In prezent, Xerox are in oferta o gama larga de servicii pentru companii de toate marimile, de la gestionarea flotei de echipamente pentru mediul de birou, la fluxuri complexe de lucru, incluzand solutii pentru scanarea si arhivarea documentelor si procese pentru comunicarea eficienta cu clientului final. Aceste servicii contribuie la cresterea nivelului de productivitate, la reducerea costurilor si ii ajuta pe clienti sa isi desfasoare activitatea intr-un mod mai sustenabil.

In Romania, se observa in ultimii ani o crestere considerabila a numarului de cereri pentru servicii MPS venite din partea firmelor mici si mijlocii. Astazi, Xerox are 9 parteneri acreditati pe teritoriul tarii care ofera IMM-urilor aceleasi avantaje de care se bucura companiile mari: acces la tehnologii performante fara investitii majore, suport tehnic permanent, sisteme complexe de control si securizare a datelor, productivitate sporita si economii semnificative de timp si resurse financiare.

Portofoliul de servicii Xerox pentru managementul imprimarii se bazeaza pe solutii hardware si software dezvoltate de Xerox si de partenerii sai si foloseste analytics si tehnologii precum Xerox ConnectKey. Noul portofoliu ConnectKey transforma echipamentele traditionale de imprimare in adevarati asistenti inteligenti si conectati pentru birou, care se adapteaza la nevoile in schimbare ale business-urilor moderne. Fluxurile de lucru personalizate, accesul usor la cloud si functiile de securitate pe mai multe niveluri sunt acum la fel de importante cum erau in trecut imprimarea, copierea si faxul.

Gama de produse include o varietate de marimi, viteze si functii care se adapteaza atat la nevoile firmelor mici si mijlocii, cat si la cele ale marilor companii, oferind o experienta de utilizare omogena pentru intreg portofoliul de produse si garantand clientilor ca datele din organizatie sunt usor accesibile si securizate.

 
Performanta si eficienta serviciilor MPS de la Xerox sunt recunoscute la nivel global, compania Xerox fiind desemnata in 2017, pentru al optulea an consecutiv, lider pe piata globala de servicii de imprimare in topul realizat de Quocirca.

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>