Ce spune mirosul tau despre personalitatea ta

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alegerea unui miros “al tau” e la fel de importanta ca alegerea unei poze de profil pentru Facebook – trebuie sa te reprezinte perfect si sa iti scoata in evidenta cele mai importante trasaturi. De aceea trebuie sa incerci sa iti construiesti acest miros din toate produsele pe care le folosesti: de la balsamul de rufe pana la parfum.
Iata ce spune felul in care mirosi despre tine:

Mirosurile florale

Aceste mirosuri sunt pentru femeile care sunt fericite, libere si care lumineaza intotdeauna incaperea in care se afla. Vacanta ideala pentru o astfel de femeie este intr-un loc cald si insorit, unde sa poata fi lipsita de griji – adica asa cum este si dispozitia ei.

Iubitoarele de mirosuri florale sunt femei puternice – nu doar ca le vei simti mirosul, dar le vei si auzi venind de departe.
Elixir-Liliac

Mirosurile fructate

Femeile care prefera parfumurile fructate sunt pline de energie si iubesc petrecerile, locurile noi si aventurile.
Te poti baza oricand pe o astfel de persoana sa iti faca ziua mai frumoasa si sa te binedispuna, indiferent de problemele pe care le ai, pentru ca va reusi sa transforme orice situatie intr-una amuzanta si distractiva.

Mirosurile clasice

Elixir-Gardenia

Aceasta femeie, la fel ca si mirosul ei, nu pare sa fie afectata de trecerea timpului. Este sofisticata si eleganta, fiind un mister pentru toti cei carora nu le permite sa o cunoasca.
O femeie clasica va prefera intotdeauna lucrurile rafinate ca hotelurile de lux si restaurantele care servesc doar delicatese.

Mirosurile dulci

Elixir-Mango

Femeile care folosesc parfumuri dulci creeaza dependenta – chiar daca ai o zi proasta, nu te poti satura de umorul sau inocent si personalitatea ei debordanta.

Aceste femei reusesc sa fie in centrul atentiei deoarece atrag oamenii cu optimismul si carisma lor.

Mirosurile fresh

Femeile care miros fresh sunt vibrante, fermecatoare si imposibil de ignorat. La fel ca parfumul pe care il poarta, nu te poti satura de ele.

Aceste femei sunt binevenite oriunde ar merge si reusesc intotdeauna sa fie in centrul atentiei, indiferent daca e vorba de ringul de dans sau o sedinta la birou. Sunt prietene loiale si de incredere, avand mereu sfaturi bune pentru persoanele dragi.

Poti obtine un astfel de miros care rezista intreaga zi folosind un balsam de rufe fresh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>