ARACO a premiat Iridex pentru calitate in constructii

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Bucuresti, 8 Decembrie 2017 – Iridex Group Constructii, parte a grupului Iridex – lider in tehnologii de mediu, constructii civile si industriale, a fost premiat in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) pentru calitatea a doua lucrari finalizate in decursul anului trecut. Festivitatea de decernare a trofeului ARACO a avut loc in data de 29 noiembrie, in cadrul profesional oferit de Facultatea de Inginerie a Instalatiilor, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (UTCB), cand prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Vacareanu, Rector UTCB, a inmanat distinctiile  ARACO.

Trofeul Calitatii ARACO se acorda anual, in anul urmator celui in care a fost finalizata lucrarea, finalizarea lucrarii fiind validata prin receptia la finalizarea lucrarii sau a receptiei finale, intr-un cadru festiv, mediatizat, cu participarea reprezentantilor autoritatilor publice, ai organizatiilor profesionale din Romania si strainatate din domeniul sectorului de constructii, ai bancilor, reprezentantilor presei, radioului si televiziunii s.a. Iridex este una dintre companiile recunoscute de catre ARACO, membra ARACO, pentru calitatea lucrarilor in domeniul constructiilor pe care juriul format din profesionistii ARACO le-a validat”, a declarat dl. Laurentiu Plosceanu, presedinte ARACO.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trofeul a fost acordat pentru „Lucrari de constructie aferente proiectului Inchidere depozit neconform Ianca si Constructie depozit conform si statie de sortare Ianca” din cadrul proiectului „Sistemul de management integral al deseurilor in judetul Braila”, lucrare  executata de Iridex Group Constructii, din pozitia de coordonator, alaturi de partenerii sai Hidroconstructia si ARGIF Proiect.

Un alt premiu ARACO primit de Iridex Group Constructii a fost acordat pentru ”Proiectare si lucrari de executie pentru investitiile cuprinse in proiectul Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Salaj”,  executat de asocierea Hidroconstructia – lider de asociere, Iridex Group Constructii si ARGIF Proiect.

”Adept al calitatii si seriozitatii in toate domeniile in care activeaza, Iridex Group are in portofoliu numeroase lucrari distinse cu acest prestigios trofeu de calitate. Recunoasterea acordată de ARACO demonstreaza inca o data faptul ca Iridex Group adera la valorile asociatiei”, a declarat dl. prof. univ. dr. Valentin Feodorov, directorul general al Iridex Group Constructii.

 

Cu prilejul evenimentului din 29 noiembrie 2017, ARACO si-a facut cunoscute directiile de actiune strategica 2018 – 2019, directii la care Iridex Group adera. Necesitatea readucerii sectorului de constructii in atentia autoritatilor nationale / regionale ca sector de importanta nationala strategica este una dintre directiile asumate de ARACO. O alta directie de actiune strategica este necesitatea protejarii si sprijinirii potentialului etnic si uman al societatilor de constructii din Romania, care a reprezentat si va reprezenta in continuare un factor strategic in dezvoltarea tarii.

Despre Iridex Group Constructii

Infiintat in urma cu peste 25 de ani, Iridex Group are peste 700 de angajati si o cifra de afaceri de circa 75 de milioane de euro. Cu actionariat exclusiv romanesc, grupul executa lucrari de infrastructura la cel mai inalt standard de calitate. Iridex Group distribuie produse necesare in lucrari de constructii civile si industriale in tara si strainatate, lucrari de imbunatatiri funciare, gestiunea integrata a deseurilor, proiectare si exploatare de depozite ecologice municipale pentru deseuri nepericuloase. Iridex implementeaza proiecte de pionierat in diverse domenii: promovarea folosirii surselor de energie regenerabila, instalatii de producere de energie electrica din biogaz s.a. Mai multe detalii la: www.iridexcons.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>