Argint in par

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Primele fire de argint din par l-au cutremurat. A ridicat ochii spre cer sa spuna ruga aceea nerostita:”Doamne, cel putin sa raman asa! Sa nu ma vad cu par carunt!”, dar stia ca nu se poate sa fie tocmai el o exceptie, mai ales ca o mai patisera si altii.
Anumiti barbati se vopsesc. Nu-i condamna pentru asta, dar i se pare putin fortata nota. Cum sa apara el cu par roscat, cand a avut o nuanta unica de saten?
Barbat cu par roscat sau blond ca femeile? Si-a dat seama ca el nu vrea altceva decat culoarea naturala a parului pe care a avut-o toata viata, pana mai ieri.
Ar dori, daca se poate un tratament natural, o lotiune care sa nu fie toxica, iar treptat sa-i revina culoarea. Obosit sa caute alinare in dreapta si in stanga, acoperindu-si strategic parul alb, a cautat un sfat pe internet.
Repigmentare par carunt a tastat si a asteptat cuminte rezultatul.
Asa a aflat el de Nogrey, desi cand s-a trezit in magazinul de cosmetice, a fost tentat sa iasa. Nogrey corespundea 100% dorintelor sale fiindca:
-nu continea toate substantele acelea toxice din vopseaua de par. Se confruntase adesea cu mirosul acela de vopsea, cand sotia lui isi pregatea solutia cu care statea cel putin 20 de minute pe cap si nu si-ar fi dorit sa inhaleze asa ceva.

product_2568
-nu trebuia sa stea cu capul impachetat in casca de protectie sa nu se imprastie vopseaua si scapa de toata corvoada accea inutila: aplica vopseaua, fii atent sa nu o imprastii prin casa, asteapta 20 de minute, spala-te pe cap iar…
-nu exista nesansa sa se trezeasca aiurea cu o culoare de par, incat sa-i fie rusina sa iasa in lume! Va dati seama ce nenorocire ar fi fost sa fie nevoit sa se duca la serviciu cu par verde, albastru, roz sau portocaliu!
-nefiind o substanta toxica si neprovocand alergii, scapa de complicatii de tipul: vopsesti parul si te alegi cu o chelie de toata frumusetea si cu afectarea vederii sau dureri de cap.
Toate acestea le-a aflat dupa ce la ora 22 a stat de vorba cu operatorul de vanzari pe chat. Se numea Dancu, dar importanta este onestitatea prezentarii produsului.
Omul i-a spus cinstit ca repigmentarea inseamna intretinere, prin urmare trebuie sa devina dependent de Nogrey.
“Iata un comerciant care spune adevarul si daca nu-mi promite ca aplic o data Nogrey si raman vesnic tanar inseamna ca tot ce mi-a spus pana acum este adevarat!”
Din ce in ce mai mult, oamenii spun adevarul despre produsele pe care le vand iar acesta este primul pas in pactul increderii dintre client si vanzator.
Acum argintul din par a disparut, iar toti cei care il cunosc se intreaba cum de tocmai la el s-au oprit parul carunt si imbatranirea. Nici sotia nu-si mai pune pe cap pasta aceea care miroase ingrozitor, ci folosesc in familie Nogrey sa experimenteze tinarete fara batranete.
Tratamentul pentru redarea culorii naturale a parului exista si a fost adus special in Romania pentru oamenii pe care ii deranjeaza parul carunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>