Vis implinit cu extensii par natural

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

17309801_1162847313837857_7523115512505117632_n-900x900

Pregatirea pentru culcare decurge greoi din cauza tratamentului pentru par. Trebuie sa iau pastilele cu apa, apoi sa imi masez usor scalpul cu lotiunea si sa stau 10 minute sa intre in piele. Dupa aceea imi fac masaj inca 10 minute cu dispozitivul primit cadou la lotiune. Fac totul cu incredintarea ca intr-o luna, parul meu se sa lungi cu cel putin 5 centimetri, desi nu simt nicio reactie dupa aplicarea tratamentului.

Adorm tarziu si dorintele ma poarta in lumea visului. Parul meu lung si blond mi-a ajuns la mijloc, iar toti cei care ma cunosc se mira de frumusetea lui. Unii, mai indrazneti, ma trag de el sa vada daca nu cumva este o inselatorie la mijloc.

Eu, intre doua lumi, ma intreb daca este adevarat si daca bogatia accea de pe umeri imi apartine, apoi facand legatura cu realitatea spun:
– In sfarsit, tratamentul a dat roade, cand incepusem sa-mi iau adio! Ar fi fost si pacat sa nu-mi creasca parul, la cat efort si bani am cheltuit!
– Ce pacat ca nu ai auzit de extensii de par natural de la Lysee! Ai fi scapat de toate masajele inutile si de cumparatul sticlelor acelea cu lotiune, spune o voce fara chip. Nu se deosebeste deloc de parul tau si nu costa mult. Parul de calitate Remy este natural 100% si netratat chimic, tine minte, iar daca te temi ca aluneca din par, alege extensiile cusute!

Vocea mi-a spus explicit ce am de facut si culmea este ca am fost capabila sa tin minte totul. M-am trezit cu gandul la extensii. Am constientizat ca sunt mult mai sigure decat tratamentele cu lotiuni si dispozitive de masaj. Nu mai aveam timp sa astept mult si bine, mai ales ca am vazut eu cum se uita un barbat dupa o femeie cu par lung si cum se uita dupa una tunsa.

Fiinca imi doream siguranta, am ales extensiile cusute blonde, de culoarea mierii Platinum Blond Miere #27, lungime 55 de centimetri, care costau 740 de lei, fiind sigura ca acesta coafura permanenta (in sensul ca-si pastreaza aspectul zi si noapte, pe ploaie, soare, vant sau ninsoare) tine 3-4 luni.

M-am informat daca parul meu este degradat de fixarea profesionista la salon a extensiilor si am aflat ca totul va fi ca si pana la fixarea lor, asa ca acum am parul din vis si ma pot misca in voie cu el.

Dansez fara frica, alerg, plec fara umbrela in zilele ploioase fiindca imi place cand ma ploua, nimic nu se intampla cu parul meu. Ramane la fel de bogat si de frumos, nu se dezlipeste si nu pica de pe cap.

Dragi femei, va inteles nevoia de a avea un par lung, des si frumos, dar va sfatuiesc sa alegeti cel mai sigur procedeu si sa nu va mai lasati pacalite!

Trece tineretea pe langa voi asteptand sa va cresca parul de la anumite suplimente alimentare, masaje si lotiuni. Cu extensiile mergeti la sigur, alegand dupa dorinte:
calitatea lor, lungimea, sistemul de prindere, in timp ce alte tratamente va promit limite la care nu ajungeti in realitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>