Pretuiti-i pe cei care va aduc mortii acasa!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Moartea este fenomenul firesc care poate surveni in orice moment. De cate ori nu v-a murit in maini o amintire draga. Tin minte cat de mult plangeam cand ceasul din plastic luat de la targ de mama cu eforturi (traiam dintr-un salariu) se rupea. Incercam sa-l lipesc cu flacara de la un bat de chibrit, dar in zadar. La fel pateam si cu mingea din hartie creponata umpluta cu rumegus si legata cu elastic. Mai intai se rupea din elastic, apoi se sfasia hartia subtire si curgea rumegusul in acelasi timp cu lacrimile mele. Le promisesem solemn jucariilor ca voi avea grija de ele pana la targul urmator, dar nu reuseam, nu reuseam!
Ceasuri, telefoane, masini se consuma pana la ultima farama de „viata”, apoi sfarsesc prin a fi uitate intr-un sertar sau aruncate. Acum inteleg mai bine lucrurile, dupa cum accept si conditia mea de muritor.
Imi amintesc cum adolescenta fiind, ma certam cu Dumnezeu ca a lasat moartea pe pamant. Acum inteleg ca a lasat-o si ca forma de odihna dupa o viata petrecuta in stres, alergatura si zbucium si ca forma de curmare a suferintelor. Unii mor in somn si nu realizeaza ca le-a sosit sfarsitul si nu simt durerea, altii in accidente si cei „blestemati” se chinuiesc ani intregi. Am cunoscut oameni paralizati care au trait dependenti de ai lor zeci de ani. Trebuie sa fie o experienta cumplita.
Ultimele evenimente, adica moartea a doua interprete de muzica populara cu cantecele carora am crescut si pe care le imitam destul de bine la serbari si intre prieteni, m-au facut sa-mi reconsider pozitia fata de divinitate si de moarte. Din demnitate ca mi-a fost dat sa traiesc, sa vad frumosul, sa trec prin bune si rele, nu am dreptul sa spun nimic cand o voce atotputernica de sus imi va spune: „Gata, a venit timpul sa pleci! Timpul vietii tale a expirat.”
Desi au fost foarte bolnave si au suferit mai presus de suportabil, nimeni nu a stiut nimic pana s-a anuntat moartea acestor stele ale folclorului. Este o lectie de viata demna de urmat.

slide-1-
„Doamne, ajuta-ma sa fac la fel si daca mor eu si daca persoanele dragi si apropiate sunt chemate la ordine!”
Pentru cei plecati in afara tarii sa fiu in stare sa aleg cea mai buna firma care sa asigure transport funerar international si sa nu fac nimic prin care sa le intinez memoria sau sa le tulbur somnul. Apartinatorul trebuie sa fie demn, lucid fiindca nu foloseste nimanui sa tipe sau sa se tranteasca pe jos!
Este cumplit sa iti moara cineva drag in strainatate, dar este linistitor sa stii ca Repatriere-Romania a trimis personal politicos si bine pregatit sa-l aduca pentru ultima data inapoi. In privinta suferintei si a reactiilor avute la sosirea defunctului acasa, imagineaza-ti ca este viu si de undeva, de sus vede tot zbuciumul tau sufletesc. Crezi ca ar fi multumit sa vada cum te topesti de durere sau doreste sa vada ca poti merge mai departe?
Cand cei dragi sunt chemati la odihna pe pamant strain, apelati la ajutorul firmei de pompe funebre Repatriere-Romania.ro fiindca este cea mai potrivita, are experienta, profesionalismul sta la baza intregii activtati, portofoliul este impresionant, iar clientii se declara 100% multumiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>