Am casa mea pe santier

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Il pretuiesc pe managerul firmei la care lucrez fiindca ne pune la dispozitie containere santier de la Cabine-containere.ro, distribuitor care are o vechime de 17 ani in domeniu si milioane de beneficiari multumiti.
In trecut am avut experiente nefaste pe santier. Imaginati-va ca dormeam in incaperile fara usi si ferestre, cu saltele puse direct pe ciment in curent. Din cauza aceasta mi-am pierdut dintii si raceam ingrozitor. Conditiile precare de cazare ma determinasera sa am fobie fata de munca de santier, desi nimic nu se compara cu satisfactia unui constructor care trece pe langa blocurile la care a lucrat si el!
Cand dormeam pe jos, in curentul acela pe care il indulceam zadarnic cu tesaturi puse in geamuri, ne trezeam cu dureri infernale de cap, cu ochii umflati si fara chef de munca. Resourile nu reuseau sa ne incalzeasca oasele pe jumatate inghetate si le utilizam mai mult ca sa ne incalzim mancarea sau sa ne facem o cafea sau un ceai cald.
Dupa zilele libere, reveneam la munca fara tragere de inima. Este cumplit sa te duci la serviciu cu „aceeasi tragere” de inima cu care te duci la inmormantarea cuiva apropiat.

IMG_20150528_114344
Ce schimbari au adus containere santier in vietile noastre?
1. Nu mai ne este teama ca vom fi atacati de oamenii strazii noaptea. Uneori si ei veneau la locul unde ne cazam noi si ne cereau tigari, bani si alimente. Cei aflati sub influenta drogurilor erau agresivi si ne stricau linistea.
2. Dormim, ne spalam si servim masa in conditii omenesti. Avem cabine de dus cu apa calda, dormitoare calduroase si bucatarii in care ne pregatim sau incalzim hrana si unde putem sa si mancam.
3. Dispunem de un loc unde ne stim bunurile in siguranta. Containerele le impartim cu oameni de incredere si ne lasam in ele si proviziile si bani, dar si bunurile de valoare: telefoane, tablete, carduri, ceasuri.
4. Revenim impacati de acasa dupa libere sau concedii fiindca si containerul este ca a doua casa, exceptand lipsa familiei pe care nu o poate suplini.
Simt ca managerul imi pretuieste munca si ma respecta ca om prin investitia sa in aceste locuinte relocabile si confortabile. Cum ne gospodarim si cum intretinem curatenia in aceste locuinte de lucru, asa traim in ele. Am devenit dependent de casa mea de serviciu si sunt bucuros ca am personalizat-o si oriunde ne vom muta cu serviciul, ea va fi a mea.
Containerele sunt cele mai eficiente solurii de cazare oferind conditii decente constructorilor. In plus achizitionarea lor inseamna asigurarea cazarii permanente a muncitorilor, investitie care diminueaza considerabil cheltuielile.
Plasarea lor in vecinatatea santierului este un alt avantaj. Nu se pierde timp si nici resurse cu transportul muncitorilor de la domiciliu la locul de munca.
Consider ca de la santiere, sistemul containere puse la dispozitia muncitorilor sezonieri s-ar putea extinde si la ferme. Imaginati-va ce fericit ar fi cel care culege toata ziua prune sa aiba camera lui de dormit si mai ales o baie in care sa se curete de praful si sudoarea adunate pe durata unei zile de munca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>