Cursul care te scapa de un examen important

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bacalaureatul este un examen complex care cuprinde mai multe probe si numai daca le promovezi pe toate obtii diploma si dreptul de a merge mai departe la facultate.
Ce inseamna invatamantul superior? Nu este o modalitate de a iti irosi tineretea studiind, ci investesti intr-o viata mai buna. Diploma de bacalaureat inseamna accesul la facultate, iar diploma de licenta sansa de a face studii postuniversitare sau siguranta unui post bine platit, respectarea zilelor libere si a sarbatorilor legale, angajarea cu carte de munca si plata asigurarilor de catre angajator, in fine toate drepturile ce decurg din legalitatea angajarii.
In clasa a XII-a liceanul intra in febra examenelor. Mai intai el se confrunta cu competentele de comunicare in limba materna si intr-o limba straina si de utilizare a computerului.
Ca sa le usureze sarcina, Cursuriautorizate.eu organizeaza pentru ei curs ECDL finalizate cu obtinerea permisului ECDL. La ce foloseste? Daca esti licean, scapi de proba de competente lingvistice si ai rezultatul la ea inainte si fara sa fi sustinut examenul.
Pentru ca ai fost harnic si ai participat la curs, in dreptul tau va scrie Utilizator experimentat fara sa te prezinti la concurs. Este bine sa stii ca toate cunostintele dobandite in cadrul cursului iti sunt utile toata viata fiindca vei sti sa:
-utilizezi computerul. Pe viitor cine nu va sti sa deschida un computerm sa caute o informatie si sa redacteze un document va fi considerat analfabet din punct de vedere informatic si isi va gasi cu dificultate un loc de munca decent.
-faci calcule, sa editezi documente, sa organizezi o baza de date sau sa intri in una gata facuta. Toate aceste operatiuni simple vor deveni indispensabile in viitor. Ele sunt foarte importante si in prezent, cand oamenii au de facut referate, prezentari, de cautat si rezervat cazare pe internet.
-prezentari PowerPoint. Lucrarile de licenta sau cercetarile personale se prezinta sub acesta forma eleganta, iar dupa initiere, restul se perfectioneaza lucrand. Dupa ce ti s-a explicat si ai fost condus pas cu pas sa faci slide-uri si sa le lipesti unele de altele, te perfectionezi lucrand singur si alegand culoarea prezentarii, modul in care se schimba slide-urile intre ele, cu fond muzical sau fara, cu animatie sau fara, in functie de destinatia prezentarii.
In pretul cursului care nu este deloc scump intra: posibilitatea de a utiliza un computer conectat la internet, suport de curs in format electronic, diferite teste, fise si sarcini de lucru.

validare1
Exista posibilitatea achitarii in rate a cursului, iar testul final se da in 45 de minute, cu posibilitatea reluarii testelor la modulele la care cursantul nu a luat punctaj suficient, lucru care nu se intampla in cazul probelor de competente digitale.
Dragi liceeni, nu mai pierdeti vremea, ci inscrieti-va acum la cursul care va scapa de un examen important si va ajuta sa invatati lucruri care vor fi utile pe parcursul intregii vieti! In loc sa cereti bani pentru club, masini si haine foarte scumpe, mai bine investiti in viitorul vostru sa aveti o viata mult mai usoara la maturitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>