De ce plimbarile cu un hoverboard pot avea efectul unei terapii?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In ultimii ani, numarul celor care utilizeaza un hoverboard electric creste tot mai mult. Pentru ca, fie ca mai intai unii l-au testat doar din curiozitate, dupa ce le-a fost atrasa atentia urmarind alti utilizatori „plutind” pe aceste gadget-uri spectaculoase sau pentru ca pur si simplu adora provocarile, detinatorii de hoverboad-uri  s-au lasat cuceriti rapid de performantele dispozitivului si aproape fiecare zi cu vreme buna echivaleaza cu o distractie pe cinste pe micul vehicul electric.

Pentru cei care inca mai „tatoneaza terenul”, pentru a avea suficiente argumente pentru a-si achizitiona un hoverboard, vezi oferta de pe MonkeyBoard, iata cateva care cu siguranta ii vor convinge pe deplin. Si nu este vorba doar despre o maniera placuta, interesanta de a petrece timp liber in aer curat. De fapt, plimbarile frecvente cu aceasta alternativa ecologica si atractiva la transportul obisnuit pot avea efectele benefice ale unei adevarate terapii.

Astfel, vei putea constata ca prin manevrarea acestei jucarii inteligente, care impune mentinerea echilibrului, iti vei forma o pozitie corecta a corpului, o postura sanatoasa si dreapta. Un alt beneficiu important este cel referitor la pierderea de calorii, dar fara efort fizic asiduu si multa transpiratie, asa cum se intampla dupa o ora – doua de exercitii la sala.

poza sorelmihai.com - MonkeyBoard

Efecte vizibile si imbucaratoare vor fi simtite si in ceea ce priveste fortificarea unei serii de grupe de muschi, care sunt implicate permanent in manevrarea hoverboard-ului. Tot gratie utilizarii frecvente a acestei jucarii minune va fi stimulata intens puterea noastra de concentrare si atentia, atat de necesare in fiecare plimbare de acest fel si care ne vor ajuta sa evitam eventualele accidentari.

Tot din registrul efectelor similare unei terapii si de care vom putea beneficia prin intermediul unui hoverboard pot fi mentionate cele referitoare la asigurarea, la fiecare iesire de acest fel, a unui tonus excelent, a relaxarii atat de dorite dupa o zi istovitoare la serviciu.

Contributia considerabila la starea noastra de bine, eliberarea de stres si de nervi va fi cu siguranta constatata si atunci cand vom alege sa ne deplasam cu hoverboard-ul, renuntand pentru moment la masina proprie sau alte mijloace de transport, pentru a ajunge comod, calm si in timp util la destinatie, evitand capcanele din traficul aglomerat de la orele de varf.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>