Un cantec pentru fiecare

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orga este ea insasi o orchestra intreaga, daca este folosita de un profesionist. Acordeonul te invita la dans. Nu poti sa mai stai la masa cand mainile alearga nebune pe clapele care ascund note muzicale! Vioara este ca o femeie rasfatata care asteapta sa isi primeasca ratia de alint. Band nunta ca Orchestra petrecaretii.ro nu gasesti in toata Romania si in putine locuri din lume, fiindca are un cantec pentru fiecare nuntas. Sunt si melodii de tipul 2 in 1, care se adreseaza si femeii iubarete si purtatorului de mustata blonda sau bruna: ” In viata mi-a dat de cap/Mustacioara de barbat/ A neagra si-a galbioara/Amandoua-mi plac/ Ce sa fac ca mie-mi plac mustatile?/Cand se vad doar un pic buzele”.
Roxana stie despre ce vorbim. Roxana este una dintre cele mai iubite soliste ale orchestrei, solicitata la toate evenimentele datorita vocii placute, cantecelor pline de umor, jocului de scena si felului ei placut de a fi. De fapt fiecare instrumentist si solist are farmec. Prin actul artistic complex ei reusesc sa lase fara rasuflare asistenta.

La multe nunti si botezuri au fost aplaudati in picioare minute in sir. Oamenii simt ca Orchestrapetrecaretii.ro, privita ca o unitate, iubeste publicul si canta pentru el cu toata sinceritatea din lume.
Atat instrumentistii, cat si solistii abordeaza diferite genuri de muzica pentru a fi pe plac celor care le fac onoarea sa asiste la spectacolul lor.
Iata ce au declarat pentru noi. ”Daca mi se cere un cantec la o nunta pe care nu-l stiu, dedic doua dintre cele mai frumoase melodii din repertoriul meu celui pe care nu-l pot multumi si ii cer din toata inima scuze. Mi-ar placea sa vina si la nunta viitoare la care suntem chemati, fiindca intre timp invat melodia ceruta. Consider ca acei care ne solicita ne produc imensa bucurie de a ne aseza pe scena in fata publicului si acesta este locul pe care il iubim cel mai mult, iar publicul ne face onoarea de a ne asculta, de a dansa pe muzica noastra de a face dedicatii si de a cere melodii.” Roana
”Nu imitam, ci reintepretam. Avem in repertoriu si cantece personale, dar si slagare pe care le interpretam cat mai original, dar fara sa le alteram versurile sau linia melodica. Suntem ca solistii profesionisti, angajati cu norma intreaga fiindca facem repetitii in fiecare zi.” Emil Maruntelu.
Iar ca materialul sa fie complet, am ascultat si organizatorii la nuntile carora au cantat acesti lautari vestiti: ”Am negociat de la inceput cate putin din toate fiindca avem prieteni raspanditi pe intreg globul pamantesc si de toate varstele. Am vrut muzica populara, slagare internationale de muzica usoara, muzica greceasca, mexicana si tiganeasca si am avut tot cea ne-am dorit. Multi le-au cerut datele de contact sa ii ia si la nuntile si la evenimentele lor, asa ca OrchestraPetrecaretii.ro face parte din cercul nostru de prieteni si avem placerea sa ne delectam cu muzica de calitate mereu” L.M
Asa stand lucrurile, nu cautati lautari pentru nunta voastra in alta parte, daca doriti muzica variata si voie buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>