Cursuri-autorizate.eu si accesul la locuri de munca decente din Germania.

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cateodata simti si nu poti masca exasperarea ca ai atat de multa scoala si nu gasesti un loc de munca potrivit sa scoti banii investiti in scolarizarea ta. Gandesti cu obiectivitate ca in timp ce tu invatai pe rupte si nu dormeai noptile, altii rupeau ringurile de dans in cluburi si discoteci si bine le era atunci, bine le este si acum! Nu au invatat, au terminat ca gasca prin apa liceul, apoi s-au angajat in Germania si se intorc in fiecare vara in concedii cu masini puternice. Au inceput sa isi construiasca vile, stiu ce este puterea banului si o exercita si toate sacrificiile tale au fost zadarnice!
Te inteleg fiindca am fost in aceeasi situatie. Nici bani sa imi repar dantura nu aveam, iar cand m-am prezentat la un Targ de locuri de munca, posturile de infirmiere din Germania erau foarte bine platite, dar eu nu eram calificata pentru ele.

infirmiera
Of, puneau doua conditii care ma exasperau: cursuri infirmiera si cunoasterea limbii germane. Asa m-am trezit cautand un furnizor de servicii serios care in cateva saptamani sau luni sa ma califice in meseria solicitata, iar dupa aceea sa urmez si cursuri de limba germana. Servicii de timpul 2 in 1 de care aveam nevoie, le-am gasit pe site-ul oficial al firmei Cursuriautorizate.eu. Din fericire cursurile se tineau in apropierea domiciliului meu, la Valenii de Munte, Prahova. La fel de norocosi erau si doritori din Bucuresti, Dolj, Ramnicu-Valcea, Buzau, Constanta si Brasov. Vestile bune se tineau lant si ma incurajau sa fac totul pentru indeplinirea unui vis care in viziunea altora parea nebunesc:
-puteam achita taxa in rate. La acesta oportunitate nu ma gandisem si greu as fi gasit solutia financiara sa achit scolarizarea pentru doua cursuri.
-cursurile puteau fi facute simultan, deci ma puteam pregatit cat mai repede de plecare
-toate cursurile erau acreditate, prin urmare diplomele erau recunoscute, dar ele se concretizau in lucrurile practice pe care as fi fost capabila sa le fac la terminarea lor, datorita profesorilor de prestigiu
-se acordau reduceri semnificative de preturi la inscrierea la mai multe cursuri simultan.
In aceasta vara vin si eu in Romania cu masina sport pe care o conduc si mi-am facut rezervare la un hotel de cinci stele pentru concediu. Le-am dat bani parintilor sa renoveze casa si mi-am cumparat mai multe apartamete in Bucuresti pe care le inchiriez si care imi aduc venituri substantiale. Important este ca am crezut in dreptul meu la munca, in visul meu de a avea un post decent si bine platit si ca am gasit in Cursuri-autorizate.eu furnizorul potrivit la timpul potrivit!
Tocmai de aceea doresc sa le spun tuturor experienta mea, sa nu se cramponeze nimeni de scolile absolvite, in cazul in care acestea nu le permit sa dobandeasca un loc de munca. Atata timp cat sunt oameni capabili sa ne furnizeze reconversie profesionala rapida, la preturi accesibile, nu este cazul sa pierdem timpul plangandu-ne de mila!
Dintre toate cursurile disponibile pe site, vei gasi unul potrivit si pentru tine, chiar daca nu iti place sa fii infirmiera, asa cum imi place mie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>