Oamenii care lucreaza la nunta

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nunta este un prilej de bucurie. Imi amintesc cat de suparata eram, mica fiind, cand ai mei se duceau la nunta, iar eu stateam acasa. Pai spectacol cu bautura si mancare, cu glume si lume vesela, cine nu isi doreste sa vada? In plus, ma fascinau si miresele, cu rochiile lor albe, aranjate, cu buchetele frumoase. Pentru mine mireasa era ca o actrita, o vedeta de top, iar daca puteam sa o ating, sa-i vorbesc si sa fac o poza cu ea, nu mai imi incapeam in piele de fericire.
Atunci nu intelegeam ca sunt si oameni care muncesc mult la nunta: cei care servesc la mese, lautarii si fotograf nunta cel care alearga de la un capat la celalalt sa surprinda frumosul sau care este solicitat sa faca o fotografie, cand s-a asezat pe un scaun sa se odihneasca 3 minute fiindca il dor picioarele. Cand toata lumea petrece, danseaza, mananca si bea bine, ochiul sau vigilent cauta, imortalizeaza scene cheie, surprinde fericirea.
fotograf nunta
Razvan si Ana sunt oamenii care muncesc cel mai mult la o nunta sa le lase mirilor amintiri frumoase si mii de perechi le sunt recunoscatoare pentru asta. Cand fotograful din spatele camerei iubeste ceea ce face, fotografiile prind viata si exista dincolo de suportul material. Dar echipa Weddon.ro nu participa numai la nunta, ci va este aproape la toate bucuriile si va sustine cand aveti chef de facut poze. Sedintele foto organizate in compania lor sunt un prilej de distractie, pozele de la botez, imagini dulci cu mica voastra comoara si prima ei socializare.
Multi dintre beneficiari declara ca in momentul in care au primit pozele, au ramas fara cuvinte, fiindca fotografiile erau divin de frumoase. Arta lor vine din sfere nepamantene fiindca vocatia este dublata de munca si talent. Ei pun toata energia in slujba fotografiei ca simbol, a imaginii ca document care rezista in timp.
Ce poate fi mai sugestiv, decat ea, tanara, frumoasa ca o floare imbobocita, imbracata sumar, privindu-si cu infinita bucurie rochia de mireasa de parca si-ar implini un vis: visul sacru de a avea o familie, de a fi la casa ei, de a avea o casa plina de veselie si de copii?
Rochia de mireasa pe care o va imbraca este de fapt o borna existentiala, iar fotografii s-au priceput de minune sa redea asta in imagini si in nuantele de pe chipul ei: fericirea, emotii, sperante.
Toate pozele din portofoliu spun povesti de viata, iar cu ajutorul lor poate fi reconstituit un roman existential fluviu.
Pozele sunt foarte importante la o nunta fiindca sunt aproape singurele care inving timpul si raman, de aceea aduceti fotografi profesionisti care sa va selecteze cu grija scenele din album.
Fotograful profesionist nu este deloc comod, el alerga de la un capat la celalalt sa surprinda momentele cheie ale cununiei, zborul porumbeilor, aruncarea buchetului, mireasa asteptand momentul sacru al aranjatului.
In timp ce ceilalti oameni danseaza, mananca, beau si petrec, fotograful lucreaza din greu, dar cu placere fiindca el daruieste mirilor comorile amintirilor. Angajati din timp fotografi profesionisti pentru nunta sa aveti fotografii frumoase si pline de semnificatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>