Sony prezintă noua generație a tehnologiei Noise Cancelling încorporată în căștile WH-1000XM3

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noul procesor QN1 Noise Cancelling HD reprezintă un pas înainte pentru tehnologia Noise Cancelling[1]
 • Sunet de calitate superioară și Smart Listening
 • Design confortabil, cu un stil elegant și ergonomic și cu regim de încărcare rapidă

Căștile WH-1000XM3 reprezintă cel mai nou membru al familiei Sony 1000X. Acest model circumaural tip headband oferă toate caracteristicile apreciate ale modelului anterior WH-1000XM2, adăugând totodată îmbunătățiri importante, precum Noise Cancelling mai performant, pentru o experiență de ascultare îmbunătățită.

Sunetul ambiental blochează mai mult zgomot

Sunet premium, de calitate superioară

Create special pentru profilul omului de carieră aflat adesea în călătorii, acest model de căști oferă sunet de înaltă fidelitate, prin intermediul difuzorului de 40mm, cu diafragmă de polimer din cristale lichide (LCP), care gestionează bine bass-ul puternic și poate reproduce o gamă largă de frecvențe de până la 40kHz. Asta permite ascultarea muzicii preferate exact așa cum a intenționat artistul să ajungă la urechile utilizatorilor.

Procesorul QN1 Noise Cacelling HD servește nu doar la anularea zgomotului, ci contribuie și la generarea unei calități ridicate a sunetului, prin procesarea de semnal audio la 32 de biți și îmbinarea funcției de amplificare cu DAC. Astfel, se obține un sunet excepțional, cu cel mai bun raport semnal-zgomot din categorie și cu distorsiune redusă în cazul utilizării cu dispositive mobile.

Ascultare inteligentă

Modulul de recunoaștere a activității, Adaptive Sound Control, detectează mediul în care utilizatorul se află în funcție de mișcările corpului. Prin cele 3 moduri automate disponibile ale lui 1000XM3, pot fi auzite în același timp muzica și sunetele ambientale în timpul unei plimbări, pot fi ascultate simultan muzica și anunțurile publice din sala de așteptare și pot izola complet zgomotele externe pentru a asculta doar muzică, prin Noise Cancellation, în timpul călătoriilor cu metroul sau autobuzul.

Această experiență de smart listening este posibilă prin SENSE ENGINE™[2]. De asemenea, experiența poate fi personalizată cu ajutorul aplicației Sony | Headphones Connect.

Personalizarea sunetului

Modul Quick Attention le permite utilizatorilor să audă tot ce se întâmplă în jurul lor, fără a fi nevoie să își scoată căștile. Poziționând mâna dreaptă peste cupa căștii, volumul muzicii poate fi redus instantaneu. De exemplu, în timpul zborurilor cu avionul, utilizatorii își pot comanda băutura fără să își dea jos căștile. Mai există și alte mijloace de control al sunetului – volumul poate fi reglat iar melodiile pot fi schimbate prin trecerea degetului peste touchpad-ul de pe cupa dreaptă.

O altă îmbunătățire este funcția Customisable Automatic Power Off, disponibilă pe aplicația Headphones Connect, prin care căștile pot funcționa în modul Noise Cancellation și fără a fi neapărat conectate la un dispozitiv – ceea ce înseamnă că pot fi folosite și pentru anularea zgmotului pur și simplu, fără a asculta muzică. Spre exemplu, utilizatorii se pot odihni în liniște deplină în timpul unui zbor lung.

Accesibil, util, confortabil

Modelul 1000XM3 are un design nou, mai suplu și este mai ușor decât versiunile anterioare. Căștile sunt foarte confortabile, grație cupelor mai adânci și unei capitonări mai generoase a benzii metalice care le unește. Mai mult, vin cu o carcasă dintr-un material pe gustul amatorilor de fashion și în variante de culoare atractive ochiului – nuanțe de negru sau argintiu platinat cu inserții aurii.

Dincolo de faptul că oferă 30 de ore de autonomie în condiții de Noise Cancelling și conexiune BLUETOOTH®, căștile 1000XM3 au o funcție îmbunătățită de încărcare rapidă, care oferă 5 ore de funcționare după 10 minute de încărcare prin portul USB type-C™ din dotare.

Convorbirile telefonice sunt mai clare, beneficiind de mai multe microfoane, caz ideal pentru conversațiile telefonice hands-free.

-FINAL-

Căștile WH-1000XM3 cu Noise Cancelling vor fi comercializate pentru aproximativ 380 euro și vor fi disponibile de la începutul lunii septembrie.

Pentru specificații tehnice ale produsului, vă rugăm să vizitați: https://www.sony.ro/electronics/casti-cu-banda-de-fixare-pe-cap/wh-1000xm3

Pentru mai multe știri despre Sony, vizitați http://presscentre.sony.ro/

– Final –
[1] Începând cu 30 august 2018. În baza cercetărilor derulate de Sony Corporation, prin măsurări fidele indicațiilor conforme JEITA. Pe piața căștilor wireless cu Noise Cancelling de tip headband.

[2] SENSE ENGINE este tehnologie integrantă a tehnicilor unice Sony de analiză și procesare a semnalului audio. Această tehnologie oferă o experiență individualizată asupra fiecărui sunet în parte, fie că este vorba de muzică sau de sunet ambiental, modelate conform preferințelor fiecărui utilizator. SENSE ENGINE este o marcă înregistrată a Sony Corporation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>