Inchirieri imprimante numai de la CopyService

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

CopyService este specializata in solutii de tiparire si scanare, implementarea si sustinerea sistemelor de management a documentelor, atat pentru intreprinderile mici si mijlocii, cat si pentru organizatiile mari, intreprinderi si institutii de stat. Specialistii companiei au un numar semnificativ de proiecte, care au fost puse in aplicare, iar geografia clientilor include un teritoriu mare. Colaborarea activa cu marci de prestigiu, lideri mondiali in domeniul inovarii, permite companiei  CopyService, sa ofere cele mai moderne si cuprinzatoare servicii de inchirieri imprimante , care combina partea de servicii de inchirieri cu automatizarea proceselor de afaceri. Experienta tehnica serioasa, precum si intelegerea profunda a sarcinilor si problemelor cu care se confrunta clientii,  permit companiei sa ofere cele mai bune solutii pentru sarcinile cele mai urgente si, in cadrul fiecarui proiect, sa obtina rezultatul maxim pentru client. CopyService este un partener de incredere de afaceri care construieste relatii cu o baza pe termen lung si reciproc avantajos.

copyservice2

Imprimanta inchiriata, importanta in momentele cheie

Majoritatea companiilor prefera sa achizitioneze echipamente in proprietate, adica sa foloseasca abordarea traditionala intr-o chestiune atat de importanta pentru buna functionare a unei afaceri, ca organizarea procesului de tiparire (copiere si scanare) a documentelor de birou. Aceasta cale este mai familiara si mai usor de inteles, atat din punct de vedere operational, cat si din punct de vedere al planificarii contabile si financiare intr-o companie. Cu toate acestea, exista situatii in care abordarea traditionala devine ineficienta. De exemplu, cand organizezi evenimente interne si externe – cand perioada de timp in care este folosit echipamentul, este limitata la un cadru clar. Sau, daca societatea nu are acum oportunitatea de a face mari investitii unice si munca trebuie continuata.

copyservice1

 

In astfel de cazuri, este posibila rezolvarea eficienta a sarcinilor de organizare a fluxului de lucru in birouri fara a cumpara, ci a contacta o firma specializata in inchirieri imprimante. Serviciul de inchirieri copiatoare  si de echipamente de birotica in general, a aparut pe piata cu mult timp in urma si s-a stabilit ca o alternativa profitabila la achizitionarea si intretinerea independenta a copiatoarelor, a imprimantelor laser, a imprimantelor multifunctionale si a scanerelor de documente de mare viteza. Sarcina serviciului de inchirieri imprimante, este o optimizare tangibila a cheltuielilor companiei in procesele de afaceri legate de organizarea tiparirii documentelor de birou. Costul echipamentului, precum si costul serviciului, sunt incluse in costul copiei tiparite.

copyservice3

zi imprimante

In biroul tau va fi intotdeauna un echipament modern si absenta unei investitii semnificative majore pentru achizitionarea de echipamente. Echipamentul din punct de vedere al functionalitatii,  corespunde exact nevoilor afacerii tale si poate fi inlocuit, daca este necesar. De asemeni, service imprimante  este executat de tehnicienii profesionisti calificati ai companiei CopyService.

Procesul de furnizare a serviciilor

Echipamentul inchiriat este selectat in functie de criteriile tale, si,  in functie de sarcinile si de conditiile viitoare de functionare a echipamentului. De asemenea, echipamentul este livrat si instalat in biroul tau, fara niciun cost. Datorita contorului de copii instalat pe fiecare imprimanta, calculul valorii cheltuielilor pentru inchirieri imprimante este simplu si transparent, adica numarul de copii pentru perioada de raportare este inmultit cu pretul unei copii. Citirile masuratorilor sunt efectuate regulat in varianta standard sau asa cum este mai bine  pentru beneficiar. Pe langa intretinere, optiunile precum consumabile, pot fi incluse in contract.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>