Bebelusii merita tot ce este mai bun

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In momentul in care devenim parinti, lucrurile se schimba la 180 de grade. Pana si cei mai egoisti dintre noi, devin altruisti. Din acea clipa, doar acel omulet pe care il tinem in brate conteaza si tot ce facem va fi pentru fericirea si bunastarea lui. Inca din ziua in care micutul se naste, incepem sa achizitionam foarte multe obiecte menite sa ne ajute la ingrijirea lui.

De exemplu, pentru hranirea bebelusului, in cazul in care mama nu poate alapta, este nevoie de lapte praf si multe biberoane. Trebuie sa tinem cont de faptul ca nu orice biberon este indicat. Cele mai recomandate, de catre pediatrii, sunt biberoanele din sticla, ce pot fi curatate usor si sterilizate. Din fericire , pentru sterilizare, exista dispozitive speciale. Acum 20-30 de ani, mamicile sterilizau biberoanele prin fierbere. Era, intr-adevar un proces sigur, insa reprezenta o grija in plus pentru parinti. Acum insa, pe piata exista sterilizatoare biberoane, de la diferiti producatori.

sterilizator-electric-pentru-6-biberoane-kidscare-kc108

La magazinul online Kidscare, putem gasi unul din cele mai performante sterilizatoare. Acesta este electric si se pot steriliza 6 biberoane simultan. Procesul este simplu. Se aseaza biberoanele, pe un suport special se pot pune capacele si tetinele, se adauga apa, se pune capacul etans si se porneste aparatul. Intreaga procedura dureaza 10 minute dupa care aparatul se opreste automat. Daca nu ridicati capacul sterilizatorului, biberoanele sunt ferite de bacterii timp de 24 de ore. Sterilizatorul este extrem de util, deoarece, in special in primele luni de viata, asigura o igiena totala biberoanelor si tetinelor. Tot pentru bebelusi, este indicat ca parintii sa cumpere si incalzitoare biberoane. Sunt indicate pentru laptele formula si pentru cel de mama. Lichidul se pune in biberon si se va incalzi la temperatura ideala pentru a hrani copilul. De asemenea, se poate incalzi si hrana sau se poate firebe apa. Se poate lua in calatorie si se poate folosi chiar si in masina.

Pentru a evita imbolnavirea copilului, in incaperi unde aerul este foarte uscat, lucru ce poate duce la grave afectiuni respiratorii, este bine ca tinerii parinti sa se gandeasca si la achizitionarea unui umidificator. Umidificatoare de camera puteti gasi tot la Kidscare, la preturi foarte bune si extrem de performante.

Cand vine vorba de copil, trebuie sa ne asiguram ca acesta va fi mereu in siguranta si vom face cele mai bune si intelepte achiztitii. Kidscare ne va ajuta in acest sens.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>