M-am mutat in Bucuresti cu ajutorul Tudor Estates

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Povestea mutarii mele in capitala a inceput cu ziua in care am terminat liceul. Perspectiva unei facultati si a unei cariere, urmate in Bucuresti, mi-a suras inca de la inceput, asa ca nu am stat prea mult timp pe ganduri si am inceput sa iau masuri. Ce inseamna masuri? In primul rand, trebuia sad au admiterea la facultatea dorita. Dupa ce am depasit acest pas si am fost admisa (acest lucru intamplandu-se la inceputul sezonului de vara), aveam la dispozitie 3 luni de zile sa imi gasesc un apartament in care sa ma pot muta cu chirie (pentru ca asa au pornit multi pe acest drum). Asadar, eram intr-o cursa contra cronometru, ca sa spun asa.

tudor estate

Nu am stat prea mult timp pe ganduri, pentru ca stiam ca trebuie sa iau masuri din timp, ca sa fiu sigura ca atunci cand voi incepe anul universitar voi avea deja un loc cu chirie, unde sa stau. Asadar am intrat pe net si am cautat rent apartment Bucharest si asa am descoperit agentia imobiliara Tudor Estates – cea care a inteles faptul ca piata imobiliara de inchiriere de apartamente in Bucuresti este o piata dinamica. Aceasta dezvoltare regionala a dus la o cerere de inchiriere de locuinte destul de ridicata. Si din cate am citit la ei pe site, exista momente de crestere spectaculoase, de exemplu, datorita inceperii anului universitar. Cele mai cautate apartamente din Bucuresti sunt cele situate in zonele centrale, zonele aproape de parcuri, statiile de metrou, cele din apropierea centrelor comerciale.

Eu mi-am dorit un apartament intr-o zona apropiata cu facultatea la care am fost admisa si am avut noroc sa si gasesc ceva potrivit nevoilor mele, cu ajutorul agentiei imobiliare, care s-a ocupat de tot demersal necesar cazarii mele acolo (adica parte birocratica, contracte si alte detalii de acest gen). Chiar nu stiu ce m-as fi facut fara ajutorul lor – dar stiu sigur ce nu faceam: nu mi-as fi gasit un loc in care sa stau cu chirie in zona pe care mi-am dorit-o si care sa imi ofere conditii bune de trai, pe parcursul urmatorilor ani. Chiar am ramas impresionata de ajutorul oferit din partea Tudor Estates si le multumesc pe aceasta cale.

In prezent, sunt in Bucuresti, imi urmez studiile si am si un job part-time, ca sa imi pot plati chiria. Nu a fost o decizie usoara, mai ales ca a trebuit sa plec in alt oras, departe de ai mei, dar cu putin ajutor profesionist am avut parte de o mutare mai placuta. Daca si voi vreti sa ma mutati cu chirie in Bucuresti, recomandarea mea este sa apelati intai la Tudor Estates, caci acestia vor lua o greutate de pe umerii vostri. In plus, vor stii ce oferte sa iti propuna, in functie de preferinte si de nevoi. Eu am fost extrem de multumita de serviciile lor, de aceea vi-i recomand si voua. Daca doriti sa aflati mai multe detalii sau sa luati direct legatura cu ei, gasiti datele de contact pe site-ul lor oficial.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>