De ce sa alegi realitatea virtuala si Univrse

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pentru cei care nu stiu, Univrse este cea mai populara locatie din Bucuresti unde te poti bucura de lumea realitatii virtuale. Aici poti veni singur sau impreuna cu prietenii, pentru o distractie pe cinste, traind “virtual’ tot felul de aventuri pline de adrenalina. De asemenea, tot aici se organizeaza petreceri copii, extrem de amuzante si inedite. Dar de ce ai alege o astfel de locatie pentru amuzament sau pentru o petrecere?

google-earth-1200x800

1. Realitatea virtuala sau VR a captat atentia si imaginatia oamenilor de foarte mult timp si, in sfarsit, este disponibila. Interesul pentru realitatea virtuala a devenit foarte mare inca din anii ‘80 prin diverse jocuri pentru copii, care au ajutat sa concretizeze o idee despre cum ar trebui sa arate VR-ul. De asemenea, pe piata au aparut multe filme, carti sau videoclipuri muzicale in care este indusa ideea de realitate virtuala. Acum, realitatea virtuala este…o realitate. La Univrse poti beneficia de cea mai noua tehnologie in domeniu, precum ochelarii HTC Vive sau platformele KatWalk. Vei fi capabil, cu ajutorul acestor dispozitive, sa iti folosesti inclusiv mainile si sa iti controlezi miscarile extrem de bine in spatiul virtual.

2. Cantitatea si calitatea jocurilor de la Univrse este superioara altor sali. “Stocul” de jocuri sau aventuri puse la dispozitie de Univrse este foarte mare si in continua crestere. Pe langa cele mai populare, exista si alte experiente unice in Romania pe care le puteti previzualiza pe site.

3. Relitatea virtuala este mai tare decat un simplu joc sau o jucarie, este o ambianta, un mediu. Asta pentru ca nu doar vizualizezi, ci te afli in mijlocul lor, esti prezent si controlezi actiunea exact ca in viata reala, fara a fi insa consecinte ce te pot pune in pericol. Vrei sa fii un luptator ninja? In VR poti sa te lupti cu inamicii, sa sari pe cladiri si sa fii mai tare decat orice luptator, si totul fara parasesti perimetrul destinat jocului.

4. Realitatea Virtuala te ajuta sa socializezi. Desi multi cred ca a intra in astfel de experiente te va izola de oameni si te va face sa devii dependent, de fapt lucrurile stau exact invers. La Univrse ai sansa de a socializa chiar mai bine pentru ca sala iti pune la dispozitie inclusiv experiente, unde pot sa participe mai multe persoane, cum ar fi “Convert Syndrome” ori “Sairento”. La Univrse poti intlani oameni ce iti impartasesc pasiunea pentru VR si de aici pana la a socializa este un singur pas. Asa ca VR-ul este o oportunitate de a cladi relatii.

5. La Univrse sunt multe experiente cu rol educativ. Pentru tine sau copilul tau exista experiente unice, educative, ce te pot ajuta sa cunosti mai bine anumite domenii sau sa afli informatii despre anatomia corpului uman sau Sistemul Solar. In plus, datorita realitatii virtuale poti scapa inclusiv de anumite temeri sau fobi, cum ar fi frica de inaltime si multe altele.

Acestea ar fi doar cateva motive pentru care poti alege Univrse si lumea virtuala pe care ti-o pune la dispozitie. Pentru mai multe detalii, poti intra pe site-ul Univrse, la orice ora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>