Sunt fericita sa ma ajute la curatenie echipa care se ocupa de farmacii!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De mica m-au fascinat farmaciile prin curatenia care domneste in ele. Chiar si iarna sau in zilele ploioase de toamna, cand in magazine raman dare de apa cu noroi, de farmacii nu se lipeste mizeria. Rafturile albe pentru expunerea medicamentelor stralucesc de curatenie, in timp ce in geamuri te poti oglindi oricand. Un miros placut te intampina in fiecare farmacie si te poti aseza linistit pe scaune si iti poti lua un pahar cu apa de la dozator sa iti iei pastila.

M-am intrebat de multe ori, cine face curatenie atat de temeinic in farmacii de au ajuns proverbiale pentru igiena lor (superioare spitalelor, trebuie sa recunoastem)?
Nu sunt o gospodina lenesa, dar lipsa de timp, ocupatiile multiple ma obliga sa solicit servicii curatenie Bucuresti.
Trebuie sa va spun ca am inceput cu menajerele, care la un timp au lucrat foarte bine, chiar daca le lua o zi sa termine totul. Sa faca impresie, in primele saptamanii se intreceau pe ele insele. Din a treia saptamana nu se mai oboseau sa stearga pe jos in locurile mai putin accesibile sau sa se ocupe de dulapuri. Si asa, pretul era acelasi, dar praful prezent pe pervaz, pe pereti case de paianjen, minuscule, ce-i drept, dar existau.

Amintindu-mi de curatenia din farmacii, am gasit solutia. M-am gandit sa ma adresez unei firme care functioneaza legal si inainte de a-i solicta orice serviciu, sa arunc un ochi in portofoliu si sa citesc evaluarile clientilor.
Am fost in culmea fericirii, cand am descoperit ca firma Curatart.ro face curatenie in farmacii, fabrici, redactii renumite ale ziarelor, la sediul Protectiei Consumatorilor, in supermarketuri, depozite si hale industriale, dar si in apartamente si vile particulare.

Clientii sunt multumiti 100% si apreciaza:
-calitatea premium a serviciilor
-rapiditatea lor, in cateva ore iti fac ordine in toata casa si la urgenta, daca soliciti acest lucru.
-preturile oneste, raportate la calitatea serviciilor
-aparatura performanta si produsele ecologice care ajuta la curatarea in profunzime a mochetelor si tapiteriilor. O veste buna este aceea ca firma vinde substante ecologice pentru curatenie clientilor, pe care sa le foloseasca pana la sosirea lor la fata locului.
-utilizarea unor masini si echipamente care curata prin procedee ultramoderne, de injectie-extractie, fiind cele mai noi procedee in domeniu, TASKI Aquamat 10.1 – Masina profesionala compacta siTASKI Tapiset 38 – Aspirator profesional vertical care poate ajunge pana la tavan si are performante mari.

-disponibilitatea si politetea resursei umane de la firma amintita, atat a operatorilor de curatenie, care se deplaseaza la domiciliu, cat si a celor care fac programarile.
In prezent, ii chem de mai multe ori pe an si sunt fericita ca stiu ce curat va fi in urma lor, plus ca sunt sigura ca vin cu tot ce au nevoie si nu imi cer nimic.

Imi place sa solicit programarea inainte de sarbatori si sa imi pregatesc casa pentru musafiri. Dupa ce praful este sters, covoarele curatate, geamurile stralucesc, pot sa impodobesc Bradul de Craciun, sa pun daruri pentru cei dragi sub el, sa decorez casa si sa ne pregatim sufleteste de prea frumoasele sarbatori.
Abia cand totul straluceste, putem sa ascultam linistit colinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>