Repatriere urgenta sa ajunga de Craciun acasa

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Visul oricarui roman plecat este sa isi petreaca sarbatorile cu ai sai. Se gandeste la aceasta perioada tot anul si asta il tine in forma si il face sa uite dorul. Strange ban pe ban sa aduca fiecaruia un cadou. Inchide ochii si se vede deschinzand usa colindatorilor si umplandu-le bratele de mere, nuci si de covrigi. Imaginatia il asaza deja la masa imbelsugata, se vede sarutand mana tatalui, pe a mamei si cocnind un pahar de vin cu fratii. E ca in vremea copilariei, pacat ca nu mai sunt impreuna! Viata i-a despartit. Ar da oricat sa mai poata sta o zi fara griji la sanius!

Este trist, cand inevitabilul se produce, iar el are un accident si nu mai ajunge acasa de Craciun la intalnirea cu ai sai!
Viata ne incearca pe toate partile, dar atat timp cat exista repatriere decedati Romania ii putem face cadou sosirea acasa de sarbatori.

business2

Firma Repatriere-decedati.ro are numeroase puncte de lucru in tara si peste hotare si sunt ani de cand angajatii sai nu au sarbatoare, fiindca la cerere fac si repatrieri la urgenta ca in cazul acesta.
De ce sa nu prinda cel drag perioada colindelor? Sa auda pe fundal vocile ingeresti cantand colinde divine?
In Bucuresti, Focsani, Ploiesti, Piacenza, Roma consilierii funerari preiau toate cererile familiilor indurerate si dupa ce la imbarbateaza si le ofera informatii complete despre repatriere incep demersurile pentru aducerea in tara a celui decedat.

Este o munca foarte grea, dar aduce satisfactii. Ce poate fi mai frumos ca atunci and masina funerara cu sicriul pus in ordine vine acasa, iar familia multumeste cu lacrimi in ochi celor care l-au adus?
Atatea eforturi stau in spatele unei repatrieri, incat o echipa intreaga munceste intens ca totul sa iasa perfect.

Daca sarcinile nu ar fi judicios trasate membrilor echipei, pregatirile nu ar fi finalizate la timp. Mai intai se lucreaza la dosarul de repatriere. Este nevoie de multe documente si numai cei care cunosc legislatia le pot face pe toate la timp. In plus, multe tari nu incredinteaza trupul persoanelor decedate familiei care nu colaboreaza cu o firma de servicii funerare stiind ca este imposibil ca o persoana particulara sau doua-trei sa se descurce.

In timp ce o echipa se ocupa de dosarul de repatriere, alta pregateste trupul neinsufletit pentru calatoria catre tara. Trebuie sa fie perfect la intalnirea cu ai sai! Unghiile sunt taiate cu grija, parul tuns si aranjat, dupa spalare se face imbalsamarea ca totul sa fie perfect.

Sicriele sunt pregatite cu grija, fiindca este nevoie de doua: unul din zinc si altul din lemn, masinile curate asteapta si ele sa soseasca la timp cu cel care a murit printre straini.
Craciunul nu este la fel de frumos ca in Romania nicaieri in lume, tocmai de aceea apelati la cea mai buna firma de repetrieri din Romania sa ii aduceti acasa pe cei care au dorit din suflet sa ajunga de sarbatori, dar au pierdut cursa din motive independente de vointa lor!

Cere acum o oferta de pret si fa-ti datoria ca toata lumea sa fie multumita!
Fidelitatea fata de memoria celui drag iti va fi rasplatita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>