Marire sani cu material biologic propriu

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Toate femeile cu sani aproape invizibili isi doresc marire sani cu mijloace cat mai naturale. La clinica Doctor-Renert.com se fac cele mai noi tratamente si interventii de infrumusetare, mult dintre ele avand in vedere calea cat mai naturala posibila.
De pilda surplusul de grasime de pe coapse si abdomen poate fi colectat printr-un procedeu nedureros si injectat acolo unde este nevoie de grasime cu scopul sa infrumuseteze: sa umple cearcanele, sa faca sanii fermi, rotunzi si mari.

Procedeul este cat se poate de benefic: se ia grasimea din locurile in care se afla in exces si se injecteaza unde este nevoie de ea.
Fiind material biologic produs de organism este clar ca va fi acceptat pe loc si nu apare nicio complicatie. Injectarea grasimii in sani sau in cearcane produce un efect care satisface de regula 98% dintre cliente. Procentul de satisfactie este foarte mare datorita urmatoarelor motive:

-se fac doua procedee de infrumusetare in unul singur, liposuctia asistata fiind urmata de marire sani sau eliminare/umplere cearcane, dupa caz.
-fiind un procedeu relativ usor, care se poate face cu anestezie locala, iesirea in public este posibila dupa 24 de ore, fara perioada de recuperare.

-un produs al organismului este acceptat mult mai usor si se integreaza repede in corp
-volumul grasimii vascularizate se pastreaza permanent, deci procedura are un efect peren.

-nu exista dureri postoperatorii sau alergii
-in timp, grasimea produsa de catre organism preia comportamentul zonei de adoptie.

Umplerea cearcanelor cu grasime costa 1250 de euro, in timp ce augmentarea sanilor cu grasime 1000 de euro, tariful nu include absorbtia grasimii din zonele nedorite.
Nu este sub nicio forma condamnabila dorinta femeilor care sunt gata sa treaca prin operatii dificile numai sa fie frumoase, sa fie perfecte pentru ele insele si pentru cei care le iubesc. Dpctor Renert ne asteapta la clinica, dragi femei!

Este un specialist empatic, care prezinta corect fiecare tratament in parte, cu riscurile, avantajele si perioadele sale de recuperare, dar s-a remarcat prim mainile de aur puse in slujba frumusetii masculine si feminine, fiindca si barbatii isi fac programari la cabinetul sau.

Pe site-ul oficial al clinicii gasiti de altfel informatii complete despre personalul, despre aparatura si blocul operator ca si despre preturi.
Nu mai stati cu grasimea pe coapse sau pe abdomen, ci dati-i o functie estetica, fiindca doctorul Renert si echipa lui este gata sa o injecteze in sani sau in cearcane!

Marirea sanilor cu grasime a fost testata de sute de cliente si toate sunt multumite de rezultate. Acestea au evaluat cu cinci stele din cinci stele tratamentul, subliniind faptul ca nu este dureros, ca nu impune perioada de recuperare si ca are dublu rol estetic, dupa cum am prezentat la inceputul materialului.

Si ridurile suparatoare si cearcanele inestetice pot fi eliminate cu priceperea doctorului si cu aparatura din dotare.
O femeie frumoasa se intretine cu cheltuiala, iar efortul merita. Aprecierile celor din jur vor fi pe masura. Sunt fericita ca traiesc in epoca in care femeile au acces liber la servicii de chirurgie estetica, iar frumusetea lor pare sa fie nemuritoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>