Cutii decorative de flori pentru Ioanele din viata mea

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

20180122052225_file_5a661dd15e680

“Ma-nsurai a doua oara/Si luasei tot Marioara” spune un cantec vechi. Eu am insa o relatie stabila cu Ioana si tot Ioana se numeste si mama mea, asa ca in momentul in care Ioana mea va intra cu acte in regula in familie, ea va fi Ioana mica, iar mama Ioana mare!

Abia au trecut Revelionul si Craciunul, Ioana mica crede si in Sfantul Nicolae, ca trebuie sa le pregatesc din nou daruri Ioanelor din viata mea. Trec din magazine in magazine si vad lucruri pe care ele le au deja si de care s-ar plictisi. Cutiile de bijuterii cu cheita minuscula si cu imprimeuri florale au fost primite cu maxima incantare de Craciun, mai ales ca am pus in ele si bratari din aur de 24 de karate.
Ioanele dragi sufletului meu sunt mari amatoare de flori si as vrea sa le fac un aranjament cu mana mea, in cutii flori Bucuresti comandate de pe site-ul Anemona-deco.ro, magazin din care voi cumpara si buretii speciali la dimensiunea cutiilor.
Mama adora liliacul, asa ca ii voi cumpara sau comanda din florarie tufe bogate de liliac, pe care le voi aseza cu gust intr-o cutie uriasa pentru flori, dreptunghiulara. Liliac mov, batut, dar si liliac alb ca ranjamentul sa fie magic si mama sa radieze de fericire la primirea lui.

De ce nu comand direct cutia cu liliac din florarie? Fiindca vreau sa fiu eu maestrul floral pentru ele. Voi alege cu grija toate ramurile, le voi elimina pe cele palite, voi infige bine crengile in buretii udati din belsug si imbibati in substante facute sa pastreze florile proaspete mult timp ca mama sa nu fie trista ca i s-a vestejit repede lilacul.
Ce poate fi mai uimitor decat sa primesti iarna florile tale preferate de care te bucuri la sfarsitul primaverii si inceputul verii? Nu trebuie sa mai astepti pana atunci ca sa le privesti sis a le mirosi.
Ioana mica iubeste margaretele. Pentru ea voi aseza aceste flori care imi sunt si mie dragi intr-o cutie rotunda, iar intre ele voi strecura ici colo un mac rosu si o albastrea.
Ii voi da iluzia ca a primit un colt cu flori de camp in plina iarna si vom fi toti fericiti si incantati.
Magazinul Anemona-deco.ro te ajuta sa ii surprinzi pe cei dragi, dar si sa realizezi un decor de poveste in casa ta la ceas de iarna sau sa transformi o scena intr-o gradina cu flori. Stiti ce este admirabil la acesta gradina? Faptul ca o poti muta dintr-un loc in altul, ca este relocabila si ai flori pentru toate evenimentele si incaperile.

Astazi am primit cutiile pentru flori si tot acum am primit si florile. Lucrez intens la buchetul mamei si sunt fericit ca nu este un dar gata facut, ci va fi in el si o parte din sufletul meu si mai ales multa truda si multa imaginatie. In timp ce aranjez liliacul in cutia sclipitor de frumoasa, imi amintesc de miscarea rapida a mainilor pricepute ale mamei, care imi faceau coronita de premiant din margarete si albastrele.

O fi stiut mama ca ma voi casatori cu o fata care adora aceste flori?
Am fost coleg cu Ioana din clasa I. S-o fi indragostit de aceste flori de la coronitele pe care le purtam cu mandrie in fiecare an?
Anul acesta imi voi surpinde Ioanele dragi sufletului meu, in complicitate cu magazinul de decoratiuni, accesorii si ambalaje flrorale prezentat mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>