Mai mult decat un after school

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

48230415_272306103486928_5727761123155902464_o

Happy Kids Academy este mai mult decat un after school. Acest loc minunat ofera, pe langa serviciile normael de after scool si cursuri copii Craiova inedite. Tot mai multi parinti iau in considerare ideea inscrieii copilului la after school. Este solutia ideala pentru acei parinti care lucreaza, dar si pentru acei parinti care isi doresc ca cei mici sa aiba activitati extrascolare desavarsite. Happy Kids Academy ofera toate aceste luccruri, iar preturile sunt printre cele mai bune din oras. Un program de after school normal de la Happy Kids Academy ofera: preluarea copiilor de la scoala, masa de pranz si efectuarea temelor, plus unele activitati incluse in taxe. Insa, pe langa aceste activitati mai sunt si altele ce pot fi facute optional.

Iata cateva dintre ele:
1.Curs de robotica. Fetitele si baietii de la after school vor invata la acest curs: sa adreseze intrebari, sa defineasca probleme, sa isi foloseasca intuitia si creativitatea, sa planifice si sa execute investigatii, sa analizeze si sa interpreteze date, sa foloseasca gandirea matematica, sa construiasca si sa proiecteze solutii, sa lucreze in echipa, sa dezvolte si sa programeze modele de roboti, sa prezinte modelele de roboti si sa argumenteze solutiile gasite, sa inteleaga utilitatea robotilor in cercetare si in medicina, sa inteleaga faptul ca robotii pot ajunge acolo oamenii nu pot. Ce inseamna acesta ultima informatie? Adica robotii pot ajunge pe alte planete (robotii de cercetare), in adancul oceanelor (submarinele), in interiorul vulcanilor (dronele). In plus, mai invata sa isi dezvolte vocabularul, limbajul si tehnicile de comunicare si prezentare a proiectelor pe care le vor realiza.

2.Curs de bune maniere. Cei mici vor invata: ce sunt bunele maniere, salutul si formele sale, reguli de comportament civilizat la masa, comportamentul in societate, felul in care facem conversatie, cum si cand se fac cadouri, ce este punctualitatea, cum ne imbracam si de ce sunt importante bunele maniere.

3. Cursul de cultura generala. In acest curs, cei mici vor invata despe: Univers si ce este acesta, Minunile lumii, Muzica, Pictura, Mituri si Legende, Natura si Animalele, Istoria Universala, Sporturi si Istoria Sporturilor.

4.Cursuri despre vorbitul in public. Copiii se vor specializa in: primii pasi in arta de a vorbi in public, cum se structureaza mesajul, cum se prezinta un discurs (inclusiv felul in care trebuie sa aratam), cum sa nu ne speriem de public.

5.Go Game. Cursul ii ajuta pe copii sa isi dezvolte armonios, prin practicarea jocului de GO (aparut in China acum mai bine de 2500 de ani), atat inteligenta rationala, cat si inteligenta emotionala. De asemenea, se vor dezvolta atat abilitatile logice, cat si cele creative, dar si personalitatea copilului sicea a adolescentului. Acesta este un curs 100% practic. Este o combinatie perfect echilibrata intre studiu si joc, cu scopul de a dezvolta, de a intari si de a educa vointa, curajul, initiativa si disciplina a copiilor.

Aceasta este doar o parte dintre cursurile pentru copii disponibile la Happy Kids Academy. Desigur, nu lipseste studiul limbii engleze si cel al matematicii. Copiii, nu numai ca au parte de activitati educative si amuzante, dar totul se desfasoara intr-un spatiu foarte modern, curat si adaptat vremurilor in care traim. Alege Happy Kids Academy pentru cele mai bune cursuri si activitati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>