Botoxul – aliatul numarul unu al parului tau

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

12648112_10153435992160669_1173823124_n

Majoritatea femeilor din ziua de azi apeleaza la botox pentru un cu totul alt motiv, decat cel specificat in titlu. Dar sunt si femei care inca nu stiu cat de minunat este un tratament cu botox pentru par si ce efecte vizibile (si de durata) are acesta.

Daca faci parte din categoria celor care intampina probleme cu podoaba capilara, cum ar fi varfuri despicate, par degradat, ars, fara stralucire sau te confrunti cu un par incapatanant, care nu sta in niciun fel, atunci iti recomand tratamentul Kashmir Hair Botox – tratamentul revolutionar care este solutia ideala pentru toate problemele podoabei capilare, cu rezultate imediate.

Ingrijirea parului nu mai este doar un simplu moft, ci a devenit in zilele noastre o preocupare serioasa atat pentru doamne si domnisoare, cat si pentru domni. Varsta, factorii externi si o serie de obiceiuri intrate in ritualul zilnic (cum ar fi decolorarea, folosirea fixativelor, a placii de intins parul, chiar mersul la piscina, caci apa din bazine contine dezinfectanti si coloranti) contribuie incet dar sigur la degradarea podoabei capilare.

Sunt factori pe care nu avem cum sa le evitam, dar putem acorda o ingrijire mai atenta parului, folosind produse profesionale cu ingredient active, care patrund in interiorul firului de par si il protejeaza, il repara si ii ofera rezistenta mai mare.

Asadar, botoxul este aliatul numarul unu al parului tau! Kashmir Hair Botox este un tratament de hidratare intensa a părului, o procedura care are ca scop reconstruirea firul de par degradat din interior, il imbraca intr-o pelicula fina de silicon, oferindu-i instant necesarul de proteine pe care acesta le pierde.

Aceasta pelicula ofera parului greutate (fara sa il incarce), un plus de volum si un aspect de indreptare. De asemenea, are un efect imediat si in acest sens se poate spune ca firul de par nu se mai rupe, nu mai are varfuri despicate, nu mai este tocit, uscat, fara volum si fara directive (si lista cu avantaje poate continua).

Dupa ce o sa incercati, pentru prima data, tratamentul Kashmir Hair Botox, o sa vedeti de ce este atat de cautat in saloane, de catre doamnele si domnisoarele care pun pret pe aspectul podoabei capilare. Aveti posibilitatea sa il incercati la Yofi Hair Academy (Bucuresti) sau sa achizitionati produsul in sine si sa il aplicati acasa (daca nu aveti drum pe la salon).

Fiind un tratament profesional, trebuie sa tineti neaparat cont de instructiunile de utilizare, astfel incat sa obtineti rezultatele dorite, exact ca la salon. Nu aplicati mai mult produs decat este nevoie! Parul nu trebuie incarcat cu produs – ingredientele active din compozitia acestuia actioneaza la fel, asadar nu e nevoie de mai mult produs decat este specificat pe ambalaj.

Vrei mai multe informatii, legate de tratamentul in sine sau de cat costa? Yofi Hair Academy iti sta la dispozitie si are raspunsuri la toate intrebarile. Daca sunteti din Bucuresti, atunci o vizita la ei nu ar strica, iar in cazul in care nu sunteti din zona, accesati site-ul lor, caci si acolo gasiti multe informatii pretioase, legate de botoxul pentru par si beneficiile acestuia.

Situat in Bulevardul Pipera nr 17, Voluntari, la 3 km de statia de metrou Pipera, centrul dedicat sanatatii parului, Yofi Hair Academy (0722 302 472), pune la dispozitie o echipa formata din traineri si cele mai bune preturi pentru tratamentele Kashmir Hair Botox, Kashmir Hair Argan, Kerastin cu elastina si keratina si multe alte tratamente si servicii de frumusete, precum tuns, vopsit, epilare definitive IPL, cosmetica, laminare gene si multe altele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>