FotoDragi.ro – si amintirile capata o alta semnificatie

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

albume_foto

Este greu, in zilele noastre, sa ne imaginam lumea fara posibilitatea de a face fotografii, de a surprinde un peisaj sau un eveniment. Inca de cand prima fotografie a vazut lumina zilei, oamenii au surprins toate evenimentele importante din viata lor, deoarece fotografiile pastreaza amintirile o viata intreaga. Se pastreaza si se transmit din generatie in generatie si reusesc sa trezeasca in noi emotii pe care le-am simtit odinioara.

Poate uitam anumite momente din viata noastra, dar e suficient sa avem o singura imagine cu un anumit moment din viata noastra si amintirile revin, fara prea mare efort. Iar atunci cand acest lucru se intampla, simtim nevoie de a ‘’strange’’ cat mai multe amintiri, tiparite pe hartie.

FotoDragi.ro a inteles nevoia oamenilor de a-si pastra amintirile in formate cat mai originale si mai calitative, din punct de vedere al calitatii materialelor pe care sunt tiparile fotografiile si calitatea premium cu care sunt lucrate.

De aceea ofera servicii de developare fotografii la preturi accesibile, plus posibilitatea de a alege varianta pe care sa fie printate acestea: albume foto si calendare personalizate, poze tiparite pe panze tip canvas si asa mai departe. Iti pun la dispozitie idei inedite de a personaliza cadouri, pe care le poti oferi celor dragi sau chiar prietenilor. Amintirile placute sunt cele pe care le faci si le imparti cu cei dragi, nu?

Cu FotoDragi.ro amintirile capata o alta semnificatie, mult mai profunda si personala. Realizati cu ajutorul lor cele mai frumoase albume foto personalizate, cu pagini rigide, deschidere plana si imprimare pe hartie fotografica reala. Fiind un editor foarte prietenos si usor de folosit, va ajuta sa faceti in mod automat albumele foto dorite, fara sa instalati programe in calculator si fara sa aveti noțiuni de editare grafica.

Este usor de accesat si folosit, cu doar cateva click-uri de mouse. Va fi cu siguranta unul din cele mai frumoase cadouri la care va puteati gandi si primul cadou la care participati, in mod direct, in vederea realizarii acestuia. Suna bine, ce spuneti?

Cadourile personalizate sunt din ce in ce mai apreciate, tocmai pentru ca nu pot sa existe doua la fel (exceptie facand cazul in care de fapt doriti mai multe exemplare identice). Acest lucru se datoreaza faptului ca iti rupi din timpul tau pentru a crea ceva special pentru cineva.

Oferind cuiva drag un album foto personalizat, persoana respectiva va aprecia nu doar cadoul in sine, ci si efortul tau depus in realizarea acestuia. Nu stii ce sa oferi persoanelor dragi? Incearca un album foto, un calendar personalizat sau un tablou pe panza cu o poza care iti place si care reprezinta ceva pentru cel / cea / cei care vor primi cadoul si va garantez ca nu aveti cum sa dati gres.

Si sustin cu tarie acest lucru, deoarece fotografiile sunt potrivite indiferent de varsta, gen, de preferintele personale sau de personalitate, pentru ca toti avem ceva in comun, si anume: placerea sau pasiunea de a face fotografii, de a crea si pastra amintiri placute, pe care sa le rememoram peste ani si ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>