O petrecere reusita inseamna muzica buna

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ce inseamna petrecere? Oaspetii sa stea scortosi la mese, in sala sa fie o tacere de inmormantare si toata lumea sa manance si sa bea? Evident ca nu!
La o petrecere reusita sclipesc ochi si nu stau o clipa picioarele, iar corpurile se misca ritmic dupa muzica. Rochiile scumpe de ocazie sunt etalate: se unduiesc, fac piruiete si se prind in hora sau in sarba pe scena.
Muzica este cea care conteaza peste 70% in notarea unei petreceri.
Ea face sa tresalte inimile si umple de bucurie sufletele intrand in mintea omului prin ureche. La petrecere, participantul are nevoie a danseze, dar si sa asculte cantece cu mesaj si sa le patrunda intelesul.
Gazda trebuie sa dea dovada de mult tact in alegerea formatiei fiindca acolo vor fi sute de oameni cu sute de gusturi muzicale. O formatie cu experienta, bina pregatita va sti sa medieze totul si sa isi tina in priza ascultatorii toata noaptea.

grandlogo-233-x-118

Ca nunta sa fie de rasunet, trebuie sa cautati din timp formatia nunta Grand Party Music sa va asigurati prezenta celor mai buni artisti ai momentului la eveniment.
Iata criteriile care conduc la alegerea celei mai bune formatii de nunta:
-experienta si succesul pe piata de profil. Nu lasati diletantii sa capete experienta la nunta voastra, cand formatia Grandpartymusic.ro ofera de 15 ani cea mai buna muzica la evenimente, cantece pe placul tuturor nuntasilor! In cazul lor vorbim de voci bine lucrate si de sincronizarea dintre solist si acompaniament si in acelasi timp discutam de un repertoriu bogat si ales cu discernamant.

-orchestra sa aiba in componenta multe instrumente, iar in cazul in care mirii, socrii sau nasii doresc un anumit instrument muzical, acesta sa poata fi adaugat
-formatia sa stea la eveniment de la inceput pana la sfarsit. Din pacate am vazut multi solisti care alerga intre nunti si nu canta complet la niciuna dintre ele. Formatia prezentata mai sus nu participa la mai multe nunti in aceeasi seara tocmai de aceea trebuie sa aveti grija la rezervare.

-repertoriul sa fie vast si sa contina: muzica de petrecere, muzica populara din toate zonele tarii, muzica usoara, in special slagare international si manele! Sa nu spuneti niciodata:”La nunta mea nu se va canta manele!” fiindca nu cred ca doriti sa va suparati oaspetii. Manelele reprezinta un gen muzical care se poarta, oricat de mult l-am blama si nu-l putem exclude de pe lista si va rog sa va ganditi serios la urmatorul aspect! Ce drept am eu sa oblig un om sa nu asculte manele?

Ma poate constrange manelistul sa nu ascult muzica rock sau opereta?
-formatia sa ofere bonusuri, fiindca orice banut economisit este bine venit in cazul celor care abia isi incep viata.
-rezervarea formatiei la eveniment sa se faca fara mari batai de cap, ideal ar fi telefonic sau prin intermediul site-ului lor oficial, fiindca perioada dinaintea unei nunti este extrem de aglomerata.
Toate criteriile indica o singuta formatie care va asigura garantat succesul la nunta voastra: Grandpartymusic.ro si ca sa va convingeti puteti sa vizionati materialele care contin filmari de la diferite nunti puse pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>