Ai nevoie de achizitonarea sau inchirierea unui camion bun? Iata solutia!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Industria transporturilor este absolut dependenta de camioane, deoarece cu acestea se pot realiza cele mai importante curse. Chiar daca un camion nu poate transporta intr-o singura cursa un volum de marfa precum un avion, tren sau vapor, acestea sunt masinile care fac legatura dintre firme si aeroporturi, gari si trenuri sau invers, magazine sau alte companii.

Camioanele pot circula pe oriunde, in schimb cele enumerate mai sus pot circula doar pe anumite rute nefiind posibila incarcarea marfii direct din fabrica intr-un avion, vapor sau tren.

3482728_orig

O firma de transporturi care se doreste a fi serioasa are nevoie de camioane bune, in stare perfecta de functionare care sa poata parcurge orice distanta si in orice conditii.

FIe ca este vorba de camioane noi sau second hand, acestea trebuie sa fie compatibile cu nevoile firmei, astfel incat aceasta sa-si poata onora comenzile asa cum trebuie.

Daca in cazul unui cap tractor sau a unei remorci noi treaba este destul de clara, fiind vorba de vehicule noi, avantajele clar sunt extrem de multe, mai putin pretul de achizitie care adesea poate sa fie destul de ridicat in special pentru o firma mica ori pentru cineva care face acest lucru pe cont propriu.

Astfel ramane varianta camioanelor second hand, care desi sunt utilizate si pot avea o varsta destul de inaintata, pot sa ofere totusi foarte multe avantaje. Totul depinde in principal de cum a fost intretinut acesta la vechiul proprietar, pentru ca pot exista camioane care desi au sute de mii de km, tehnic se pot prezenta impecabil.

0

Cele mai bune solutii in materie de camioane second hand si la preturi avantajoase, le veti putea gasii prin intermediul celor de la Camioane.Scania.ro. Acestia comercializeaza o gama foarte variata de camioane second hand in stare foarte buna de functionare, precum camioane Volvo, Scania, Daf, Mercedes, Renaul, MAN si asa mai departe.

Cu ajutorul acestor camioane, veti putea sa va dezvoltati afacerea, oferindu-va calitate dar si garantia Scania in cea mai avantajoasa forma. De asemenea puteti opta fie pentru achizitionarea cu banii in mana, fie prin leasing operational sau chiar aveti posibilitatea de a inchira un camion daca aveti nevoie doar temporar de o masina in plus.

Pentru mai multe detalii va invit sa accesati site-ul acestora, Camioane.Scania.ro unde veti putea vedea toate ofertele pentru camioane, cat si toate detaliile despre serviciile oferite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>