DEBITAREA CNC

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Taierea foilor metalice este un proces foarte important in multe segmente ale industriei. Segmentele industriale cu crestere rapida, cum ar fi automobilele, au alimentat oportunitatile de crestere a prelucrarii foilor metalice. Foile de metal pot fi taiate si îndoite intr-o varietate de forme care gasesc numeroase aplicatii in caroserii auto, aripi de avion, mese medicale, acoperișuri pentru cladiri si multe alte lucruri.

In India, in mod traditional, sarcina taierii de confectii metalice este realizata folosind masini manuale sau semi-automate, cum ar fi masinile de taiat gaz, masinile de frezat, masinile de taiat cercuri etc. Aceste masini cu “muschi” sunt ghidate manual cu mana pe o pista si necesita lucratori foarte calificati. Calitatea taierii este, de obicei, slaba, depinzand in mare masura de experienta si starea de spirit a lucratorului. De asemenea, piesele vin numai in anumite forme si dimensiuni standard, astfel incat formele aleatoarii nu pot fi taiate.

confectiimetalice1

Masinile CNC pot face acest lucru eficient si s-au folosit pe scara larga in tarile avansate precum China, Japonia, Coreea etc., pentru taierea foii de metal pentru aplicatii variind de la piese de avion la produse de uz casnic. Etichetele de preturi ridicate ale acestor masini importate se reflecta si in preturile produsului final. O astfel de masina ar permite intreprinderilor mijlocii si mici sa-si mareasca capacitatea de productie si sa produca produse de inalta calitate la rate mult mai ieftine, ajutandu-le sa supravietuiasca pe piata globala competitiva de astazi. Firma www.analkometalconfex.ro prin intermediul acestor masini de debitare CNC a reusit sa eficientizeze procesele de taiere, dar si sa se impuna pe piata romaneasca. Masinile CNC au avut un mare impact asupra dezvolatarii firmei si automat a castigurilor.

Principalele motive care au propulsat aceste masini de debitare tabla CNC pe piata globala se datoreaza urmatoarelor avantaje:

confectiimetalice2

 • Componente de precizie: Sablonul digital si prelucrarea autonoma a masinilor CNC practic elimina eroarea umana si atinge precizia in interval de 1/1000.
 • Fiabilitate: Masinile CNC functionează zilnic, in week-end si chiar de sarbatori. Ele se opresc numai pentru intretinerea sau reparare.
 • Productie si scalabilitate ridicata: Odata ce parametrii si specificatiile de proiectare au fost introduse intr-o masina de debitare CNC, acestea executa in mod constant operatiile stabilite fara defectiuni.
 • Munca redusa: masinile de debitare CNC necesita mai putini angajati pentru a executa sarcinile de productie. Un operator calificat poate rula mai multe masini CNC autonome, iar un program le poate incarca cu modelele necesare. O masina manuala necesita cel putin un operator calificat pe mașină plus, de obicei, un supraveghetor pentru grup. Ce economisiti pe forta de munca pot fi transmise clientilor, ajutandu-va sa obtineti un avantaj competitiv.
 • Costuri mai mici: Rezultatul colectiv al vitezei mari, eficientei, specializarii, preciziei si, mai ales, orelor reduse de munca, toate acestea ajung la o linie mai buna pentru afacerea dvs. Costurile mai mici, la randul lor, pot fi utilizate pentru a crea un avantaj competitiv si reinvestirea in afaceri. Economisirea de bani sau de a face mai multi bani este unul din beneficiile populare ale masinilor CNC. Se pot utiliza pentru debitare tabla zincate , debitare tabla aluminiu si multe alte confectii metalice.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>