De ce am ales portile culisante de la Nice Romania

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De cand s-au mutat noii vecini la mine pe strada este mereu problema cu parcatul masinilor. Chiar daca doresc sa bag masina in curte tot nu este spatiu din cauza portilor si a deschiderii de 2 m. Acest lucru mi-a dat de gandit si am ajus la concluzia ca este mai bine sa shimb portile, astfel voi evita orice forma de conflict cu vecinii. Am apelat la magazinul Nice Romania, deoarece stiam de aceasta firma de la fostul meu job. La intrarea in fabrica, portile erau automatizate, iar sistemul folosit provenea de la Nice. Niciodata nu s-a defectat si intodeauna m-a fascinat o poarta care sa se deschida prin senzor sau telecomanda.

Am decis sa implementez un sistem de deschidere mult mai simplu, si anume o metoda care implica automatizari porti culisante Nice. Portile culisante nu vor lua din spatiul extern, iar manevra cu masina va fi facuta mult mai usor atunci cand doresc sa o parchez in curte.

Am decis sa cumpar sistemul motoreductor Nice ROBUS 250 High Speed pentru actionare rapida, poarta culisanta de 250kg, deoarece va fi numai perfect pentru ce am nevoie.

Nice ROBUS 250 HS conceput pentru automatizarea portilor culisante de maxim 250kg, ce dezvolta 310Nm cuplu maxim la accelerare cu o putere absorbita de 430W.

Foarte puternic si rapid, motorul de poarta culisanta NICE Robus400HS este conceput pentru aplicatii industriale destinate utilizarii intese cu manevre rapide de deschidere si de inchidere, cu o viteza de manevrare de pana la 44 cm/s. Desi puteam alege orice alt sistem, am decis sa aleg maximul de performanta pentru o deschidere rapida a usilor.

Ce ofera sistemul Nice ROBUS 250 HS:

– Datorita sistemului BlueBUS care permite conexiuni cu doar doua fire intre unitatea de comanda si pana la 7 perechi de fotocelule, dispozitive de comanda, de siguranta si semnalizare.

– Centrala de comanda si baterii tampon PS124 (optionale) care pot fi conectate prin intermediul unui conector comod cu cuplare ghidata, amplasate in Robus.

– Senzorul de temperatura adapteaza forta motorului la conditiile climatice, adaptand în acelasi timp si protectia termica. O selectie master/slave sincronizeaza in mod automat chiar si 2 motoare, permitand automatizarea portilor culisante cu doua canaturi contrapuse.

– Datorita sistemului de detectare a obstacolelor si programarii automate a timpilor de lucru. Are autodiagnostic cu semnalizare prin led intermitent si 8 niveluri de programare.

– Accelerare și decelerare reglabile, la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre.

– Deblocare se face cu maneta din aluminiu si deschidere simplificata.

– Motoreductor cu rulmenti pentru a reduce zgomotul produs.

La acest produs am adaugat si urmatoarele produse optionale:

– O lampa Nice pentru iluminat

– Fotocelule Nice

– 2 telecomenzi Nice pentru deschiderea si inchiderea portilor

– Receptor Nice

– Cremaliera zincata de 3 metri.

La finalizarea comenzii am fost surprins de pretul formidabil. Ma asteptam ca totul sa fie mult mai scump, insa nu am sarit de 2200 lei. Transportul produselor a fost oferit gratuit de catre Nice. Odata ce portile au fost montate si sistemul incorporat, totul a mers ca si uns. Nu am mai avut problema portilor, iar acum pot sa parchez linistit. Recomand Nice Romania!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>