Apeleaza la servicii de tipografie profesionale!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Atunci cand lucrezi intr-o firma de marketing este foarte important sa le inmanezi potentialilor clienti si colaboratori material promotional care sa fie perfect eligibil si foarte bine tiparit. De aceea serviciile de tipografie oferite de catre agrafa.ro sunt foarte apreciate de firme si companii cu nume mari din Romania.

Tipografia este pur si simplu modul in care cuvintele sunt reprezentate in mediul digital sau tiparit. Conteaza, desigur, modul in care sunt plasate si aranjate cuvintele in raport cu restul textului si cu orice alte elemente de continut, cum ar fi interfata, culoarea sau imaginile.

Alegerea si plasarea textului nu este doar pentru a crea un stil frumos, usor de utilizat, usor de citit. Diferitele elemente tipografice – inclusiv fonturi şi culori – lucreaza impreuna pentru a ajuta la producerea unui continut eficient de marketing.

Tipografia se refera la organizarea de forme. O tipografie buna cum este agrafa.ro organizeaza aceste forme, in asa fel incat sa faca ceea ce intentioneaza: sa comunice mesajul.

O tipografie buna creeaza o identitate tipografica, care lucreaza atat la nivel constient, cat si la nivel subconstient, pentru a intari marca, experienta utilizatorului si mesajele.

yututru

Sa ne uitam la un singur element tipografic: textura, referindu-ne la un grup de caractere, litere si numere care au acelasi design. Exista sondaje care ne arata faptul ca alegerea tipului de text afecteaza modul in care oamenii se simt in legatura cu continutul. Oamenii asociaza modul in care arata un cuvant – cu alte cuvinte, contextul vizual – cu ceea ce cred ca spune si ce simt despre el. Elementele tipografice influenteaza direct modul in care consumatorii gandesc si simt.

Tiparul digital este procesul de tiparire profesionala a unor materiale grafice, pe o varietate de medii, avand ca sursa o imagine digitala. Procesul de tiparire digitala asigura  o flexibilitate sporita, materialele destinate tiparirii putand fi modificate cu usurinta inaintea fiecarei comenzi de imprimare.

Tiparul digital este raspunsul industriei tipografice la cerintele unei piete care impune termene de livrare din ce in ce mai scurte si care se adapteaza foarte bine pentru tiraje mici si medii.

Agrafa.ro si-a perfectionat de-a lungul timpului metodele de tipografie, iar astazi ofera:

-Printer color

– Printer alb negru

Acest lucru asigura cea mai buna calitate a lucrurilor imprimate pe hartie de inalta calitate.

De ce sa alegi print-ul digital?

Printul digital reprezinta o reproducere a unor imagini digitale pe o suprafata fizica. Este folosit in general pentru personalizarea mediilor de printare (hartie, carton).

Procesul difera de litografie, flexografie si de presarea tipografica in mai multe moduri:

– Fiecare print poate fi diferit, deoarece matritele tipografice nu mai sunt necesare, ca in metodele traditionale.

– Nu se mai iroseste atat de multa cerneala si hartie, deoarece nu mai este necesara recolorarea unei imagini pana se aduce saturatia potrivita si nu mai este nevoie de verificare pentru inregistrarea si pozitionarea hartiei.

– Cerneala sau tonerul nu patrund si pe verso-ul colii, asa cum se intampla in cazul cernelii obisnuite, ci formeaza un strat subtire pe suprafata foii. Recomand agrafa.ro!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>