Ce nevoi ale tenului pot sa fie indeplinite la un salon de cosmetica?

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

antica-studio-salon-cosmetica

Atunci cand simti ca tenul tau isi doreste ingrijire este bine sa mergi la un salon cosmetica. Aici vei intalni o gama larga de oferte de servicii pentru ingrijirea lui. In functie de varsta ta si de aspectul tenului ti se vor recomanda anumite proceduri care te vor ajuta sa te simti bine cu pielea pe care o ai si care iti vor facilita punerea frumoasa, estetica, a machiajului.

Iata cateva dintre variantele de nevoi ale tenului care pot sa fie indeplinite la un salon de cosmetica:

 1. Tenul tanar cu acnee

Atunci cand esti tanara te poti confrunta cu acnee proeminenta, care te poate deranja din mai multe puncte de vedere. Aceasta te va face sa te simti neadecvat si iti va impiedica sa poti sa aplici cu usurinta orice machiaj. Tenul cu acnee poate sa fie ajutat sa depaseasca aceste probleme prin proceduri specifice de curatare si tratare cu produse cosmetice cu substante active care indeparteaza toate bacteriile din acele zone. Se pot face masti cu ingrediente care ajuta la indepartarea acneeei si se pot inlatura in sine punctele negre. Cu siguranta ca un astfel de tratament, mai ales cel sustinut, de mai lunga durata, va da rezultate pozitive.

 1. Curatarea tenului

Orice femeie, indiferent de varsta, are nevoie de curatare in profunzime a tenului. Acesta intra in contact cu diversi factori nocivi din mediu si are nevoie de sustinere permanenta pentru a nu se bloca si a nu face acei pori dilatati inestetici. Procedurile dintr-un salon de cosmetica ajuta negresit in acest domeniu.

 1. Proceduri de hidratare

Tenul are nevoie de hidratare, mai ales intr-o societate unde totul este facut cu graba si grija fata de corp pierde din putere si din atentie. Indiferent de tipul de ten, fie ca este uscat, gras sau mixt, nevoia de hidratare este importanta si ajuta mentinerea aspectului tanar si ingrijit al femeii. Exista aceasta idee eronata ca doar tenul uscat se hidrateaza, idee ce poate sa fie demontata cu usurinta de rezultatele pozitive ale hidratarii tenului gras.

 1. Proceduri de intinerire

Alta varianta foarte populara de procedura este aceea de intinerire. Pentru ca un ten sa arate tanar trebuie sa fie bine curatat, bine hidratat si sa aiba pielea ferma, intinsa. Exista proceduri cu aparate si substante speciale, precum si masti care ajuta la elasticizare complexa. Te vei simti plina de viata dupa ce le faci.

 1. Reducerea ridurilor

Ridurile fine apar inca de la varsta de 25 de ani de zile. Ele nu sunt deranjante, insa pot sa fie usor corectate cu procedurile din saloanele de cosmetica unde poti sa intalnesti specialisti dornici sa isi arate abilitatile si produsele.

Pentru a vedea un salon cosmetica Bucuresti, poti sa cercetezi oferta Antica Studio, care iti daruieste variante de infrumusetare si servicii de cosmetica ce te vor face sa te simti intr-un salon de tip SPA si intr-un loc ce te ajuta la reconstruirea imaginii personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>