Etuo.ro va aduce husele de iPhone la care visat

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

huse-iphone

Toata lumea isi doreste sa aiba un telefon iPhone. Printre cele mai utilizate modele de la Apple, la ora actuala, sunt iPhone 6, dar si iPhone X, chiar daca nu sunt niste aparitii recente.

Despre iPhone 6 se pot spune multe. A fost lansat in 2014. Pentru dimensiunea sa, iPhone 6 poate fi considerat un amestec intre smartphone si tableta, care se incadreaza in sectiunea acelor dispozitive care sunt acum clasificate cu numele de phablet. IPhone 6 dispune de un ecran de 4,7 inch, cu o rezolutie de 1334 x 750. Numarul de pixeli este de 326 ppi, care este acelasi ca iPhone 5s. Cu toate acestea, raportul de contrast este acum la 1400: 1, ceea ce reprezinta o imbunatatire drastica fata de Raportul iPhone 5s de 800: 1. Ecranul contine, de asemenea, pixeli cu duel-domain, care permit unghiuri de vizualizare mai largi si mai bune. Atat iPhone 6, cat si iPhone 6 Plus sunt echipate cu chipset-uri Apple A8 pe 64 de biti, care ofera un nou coprocesor de miscare M8, pentru o performanta chiar mai buna decat predecesorii sai. Acesta utilizeaza acelasi 1 GB RAM ca si predecesorul sau pana cand vom auzi altfel.

In ceea ce priveste iPhone X, acesta este modelul premium si de ultima generatie din gama de iPhone pentru Apple din 2017. Dispune de un design pe tot ecranul, un ecran OLED de 5,8 inch, incarcare wireless, camere cu doua lentile cu detectie imbunatatita si un sistem de recunoastere faciala numit Face ID si nu are butonul iconic Home. IPhone-ul emblematic al Apple este dotat cu un ecran OLED in diagonala de 5,8 inch, cu rezolutie de 2436 pe 1125 de pixeli la 458 ppi supranumit Super Retina HD. Ecranul prezinta tehnologia True Tone, care a fost introdusa pentru prima data in iPad Pro in 2016. Utilizeaza senzori de lumina ambientala pentru a adapta echilibrul alb al afisajului la lumina ambientala din jur. Are doua capacitati de stocare: 64 GB si 256 GB si vine in doua optiuni de culoare: gri “space” si argintiu.

Astfel de telefoane, considerate inca a fi foarte bune, au nevoie si de o protectie pe masura. Fie ca va achiztionati un telefon iPhone nou, sau il aveti deja, puteti comanda huse iphone de la magazinul etuo.ro, partenerul pasionatilor de device-uri. Pe site este disponibila o oferta extraordinara de huse iPhone 6. Acestea pot fi achizitionate cu un design simplu, uni, dar si cu modele diversificate. Acelasi lucru este valabil si pentru huse iPhone X. Pe site-ul etuo.ro veti descoperi cateva sute de modele, unele din ele putand fi personalizate cu imaginea sau chiar citatele preferate ale clientilor. Astfel de huse nu numai ca protejeaza telefonul, insa ofera si un aspect estetic deosebit, telefonul remarcandu-se printr-o husa de la etuo.ro si capatand acea unicitate pe care o cautati. Preturile de la acest magazin online sunt foarte bune si daca veti intra acum pe site veti descoperi discount-uri fantastice la cele mai frumoase astfel de accesorii pentru iPhone si nu numai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *