Ce jucarii si acte sexuale sunt la moda

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

timthumb (5)

In prezent, nu doar hainele, accesoriile si incaltamintea sunt la moda si la mare cautare. De-a lungul timpului, printre toate aceste accesorii de baza, s-au facut renumite inclusiv jucariile sexuale, tot mai des incercate atat de femei, cat si de barbati. Jucariile sexuale prezente astazi in magazine vaste de tip sex shop au in primul rand un rol medical. Inca din cele mai stravechi timpuri acestea au fost concepute pentru a inlatura tensiunile musculare si pentru a stabiliza nivelul hormonal din corp. Efectele s-au putut observa pe termen lung, oamenii devenind astfel mai fericiti, mai deschisi catre o serie vasta de provocari si mai receptivi la sarcinile zilnice. De asemenea, cuplurile au declarat ca astfel de vibratoare lelo, performante si moderne, s-au transformat in accesoriul magic care mentin relatiile de cuplu mai stranse.

De o popularitate extrem de ridicata este si brand-ul lovense, disponibil online in sex shop-urile de prestigiu, orientate catre comercializarea celor mai inovative accesorii si jucarii sexuale din toate timpurile. Aceste branduri sunt alegerea exclusiva si speciala pentru actul sexual desavarsit.

Insa nu doar brandurile de top s-au facut renumite printre randurile de oameni, ci si fel si fel de tipologii de jucarii sau de jocuri sexuale.

De exemplu, cele mai interesante si populare aparitii sunt jucariile sexuale care au forme inedite. De pilda, intalnim astfel de jucarii sexuale sub forma de papusi, papusi gonflabile, bile anale, lucruri care amplasate in orice alt context nici nu par a fi ceea ce sunt de fapt.

La capitolul pozitii si jocuri erotice, statisticile arata ca cei mai fantezisti sunt cuplurile tinere. Acestea sunt mereu in cautarea unor stari si senzatii noi, care sa le antreneze extazul si sa le potoleasca curiozitatea. Cuplurile incearca in permanenta sa-si starneasca apetitul sexual prin fel si fel de provocari de natura intima. De asemenea, ei pun calitatea actului sexual si pe pozitiile inspirate din kamasutra, cat si pe alimentele cu rol afrodiziac, dar si pe un preludiu bine definit si incitant. Dorintele partenerilor sunt respectate cu strictete, iar femeilor le sunt oferite clipe de neuitat in bratele persoanei cele mai iubite din univers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>