La ce casa funerara putem apela in zonele din sectorul 3?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Intr-o zi vom ajunge in situatia de a avea un deces in familie, iar in acel moment toate rudele noastre vor fi foarte speriate, deoarece impactul cu un astfel de eveniment este unul foarte puternic, eveniment care se va manifesta in primul rand la nivel emotional.

In astfel de momente cel mai mult vor suferi persoanele care sunt atasate de persoana decedata si din acest motiv nu vor putea lua decizii decisive in momentele respective. Pentru ca cei care sunt implicati sa treaca mai usor peste tragedie vor trebui sa fie sustinuti de catre persoanele din jurul lor. Se intampla ca multi dintre noi sa avem impresia ca totul s-a terminat in momentul in care persoana draga noua a decedat si exista posibilitatea sa uitam sa indeplinim toate obligatiile care sunt necesare in astfel de momente.

Intai de toate, un deces este constatat de catre un medic specialist, ulterior, decesul va fi raportat la toate institutiile abilitate pentru a se putea pregati documentele de deces.

In situatia in care avem de-a face cu un deces la domiciliu, va fi nevoie sa luam legatura cu o firma cu care noi sau decedatul ne-am decis sa colaboram pentru a putea sa ne fie alaturi in aceste clipe grele din viata noastra. De aceea, va putem recomanda firma de servicii funerare, Casa Funerara Luca care poate sa trimita la domiciliu un specialist care va prezenta gama completa de servicii si produse funerare si care impreuna cu rudele familiei va decide asupra tipului de pachet funerar.

Printre serviciile de care dispune Casa Funerara Luca se numara si faptul ca pot trimite la locul decesului un medic pentru constatarea decesului si ulterior, pentru a se putea efectua imbalsamarea decedatului. Casa Funerara Luca se poate ocupa de tot ce implica decesul unei persoane. Pentru a putea obtine certificatul de deces va fi nevoie de cateva acte, printre care, buletin, certificatul de nastere al decedatului, actele medicale, respectiv fisa medicala si externarile din spital.

Odata cu serviciile funerare Luca, fiecare client va avea parte de consiliere in ceea ce priveste alegerea sicriului, care mai mult decat atat, il pot transporta la domiciliul dumneavoastra si pot aseza trupul decedatului in acesta. Ulterior, decedatul va fi transportat pana la capela bisericii.
Casa Funerara Luca se va ocupa de toate actele necesare inmormantarii, inclusiv de adeverinta de inhumare, fara de care inmormantarea nu poate avea loc si va avea grija ca intregul eveniment sa se desfasoare intr-o maniera cat mai discreta, respectand toate dorintele familiei.

Asadar, daca ai un deces in zona Titan, acum poti afla mai multe despe servicii funerare sector 3 ale Casei Luca, asigurandu-ti disponibilitate la orice ora din zi si din noapte, in orice zi a saptamanii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>