Pregateste-ti masina in functie de sezon!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

ps71-500px

Vara nu-i ca iarna, si nu o spun doar baietii care merg la strand, ci ai proprietarii de masini. Pe cat de important este un cauciuc adecvat pe timpul iernii, tot la fel de important ramane si pe timpul verii, cand asfaltul se incinge si rotile masinilor sunt altfel solicitate.

E-pneu.ro are o gama vasta de anvelope vara care se pot plia pe toate buzunarele, iar dimensiunile sunt disponibile atat pentru masini de gabarit mare, cat si pentru masini mici de oras. De cele mai multe ori, soferii se uita sa iasa in avantaj cand cumpara pneuri, avand posibilitatea de a achizitiona pneuri dedicate de sezon (ex. vara, iarna), sau pneuri all-season ce pot fi folosite in cele 4 anotimpuri.

Cel mai mare avantaj al anvelopelor de vara, fata de omologii lor care se pot plia in toate anotimpurile, este performanta lor. Acesta este un argument incontestabil. Anvelopele fac parte din echipamentul masinii care are cel mai mare impact asupra sigurantei. Fiecare anvelopa este un compromis, dar compromisul pentru modelele all-season are o gama mai larga – care imbina performantele necesare iarna si vara.

Prin compararea celor mai bune anvelope de vara cu cele mai bune all season, pe drumurile umede si uscate, anvelopele de vara vor fi imbatabile. Franeaza mai bine si asigura o conducere mai buna, o prindere mai buna si un nivel de confort mai ridicat (si un nivel de zgomot mai mic). De asemenea, utilizati mai putin combustibil cu o anvelopa de vara.

Gama de anvelope 205 55 r16 a avut cel mai mare succes in 2019, iar de cum a inceput anul cel nou, soferii se ingramadesc sa achizitioneze si pentru vara anului 2020 modele de anvelope 205 55 r16. Modelul de anvelopa Falken ZE310EC 205/55R16 91V, poate fi considerat una dintre cele mai populare, deoarece la pretul de neconstestat aduce performante din toate punctele de vedere.

De asemenea, din aceasta categorie de anvelope 205 55 r16, modelul PIRELLI P7 CINTURATO ROF 205/55R16 91V este considerat de multi soferi cauciucul ideal de vara. Pirelli este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata globala si unul dintre cei mai renumiti producatori de anvelope Premium, desfasurand operatiuni in 13 tari. Anvelopele Pirelli sunt concepute pentru a atinge cele mai inalte standarde in ceea ce priveste performanta, siguranta si aderenta.

O anvelopa de vara trebuie sa indeplineasca urmatoarele caracteristici in ceea ce priveste calitatea:

-prindere;

-durabilitate;

-motilitate;

-franare;

-zgomot;

-consum de combustibil.

In conditii de vreme moderata sau calda, temperatura simbolica de 7 grade Celsius este adesea folosita pentru a distinge anvelopele de vara de cele de iarna. In comparatie cu o anvelopa de iarna, o anvelopa de vara va oferi performante mai bune pe drum (precizie de conducere si distante de franare mai scurte) pe suprafete uscate si cand temperaturile sunt peste 7 grade Celsius.

E-pneu.ro este magaiznul cel mai recomandat pentru achizitionarea unor anvelope de calitate pentru vara, iarna sau all season.

Modele de anvelope 205 55 r16 sunt destinate pentru a satisface nevoile clientilor indiferent de bugetul initial!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>