Oferta Etuo.ro pentru accesorii Huawei

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

#6

Huawei este un brand care a reusit sa castige foarte mult terent in lupta pentru cele mai bune smartphone-uri in ultimii ani, oferindu-le clientilor dispozitive de top la preturi foarte accesibile. O data cu aparitia lui P30 Pro si a camerei sale revolutionare, compania a devenit si mai populara.

Si eu ma numar printre posesorii unui smartphone Huawei, fiind vorba despre P20 Lite, de care inca ma bucur pe deplin, acesta fiind inca in stare buna de functionare datorita faptului ca am ales cele mai bune accesorii din magazinul Etuo.ro, atat in ceea ce priveste protectia cat si usurinta de utilizare.

Am inceput asadar cu husa de protectie si folia pentru ecran. Imi place cum arata telefonul ca si aspect si design insa am zis sa am axez mai mult pe siguranta acestuia decat pe cum arata asa ca am ales o husa book-cover din piele sintetica si plastic care sa acopere atat spatele cat si ecranul telefonului. Iar
impreuna cu folia de sticla sa ofere o protectie absoluta.

Nu a fost usor sa aleg cea mai buna husa Huawei P20 Lite pentru mine, avand de ales dintre numeroase modele, multe dintre acestea foarte frumoase si in acelasi timp cu un grad ridicat de protectie. Desigur ca nici nu ma asteptam la altceva de la cei de la Etuo, avand in vedere reputatia lor in ceea ce priveste calitatea accesoriilor GSM oferite clientilor. Folosesc telefonul in multe locatii: acasa, la munca, in masina, in timp ce sunt prin oras sau in alte locuri.
Si mereu se poate intampla sa nu fiu atent pentru cateva secunde si este posibil sa imi scape din mana.

Asa ca m-am ocupat de aceasta problema, alegand o husa de care sa fiu sigur ca imi ofera o prindere buna a telefonului in mana si in acelasi timp o aderenta mare la orice suprafata. Iar in aceasta privinta, husa mea din prezent nu aluneca atat de usor nici daca suprafata este umeda sau foarte lucioasa.
Imi place foarte mult si functionalitatea anumitor modele de huse, avand mici buzunare pentru carduri sau alte documente, fapt pentru care nu ar mai fi nevoie sa purtam la noi si un portofel de exemplu. Ei bine, eu cel putin imi tin mare parte din documente in torpedoul masinii insa nu toti avem aceasta
posibilitate.

Am putut observa ca in timp husele de slaba calitate isi pierd din ce in ce mai mult din propietati. Cele din plastic se spart repede, cele din piele se decojesc si tot asa, isi pierd culoarea si acea senzatie placuta la atingere. Dar nu si cele realizate din materiale de calitate, originale. De accea este bine sa nu ne grabim in alegerea unui accesoriu GSM ci sa le cautam pe cele mai bune. Fara indoiala ca si multe accesorii contrafacute au acelasi pret ca si cele originale insa nu sunt nici pe aproape atat de eficiente.

De accea va recomand sa apelati la un magazin precum Etuo.ro unde avem la dispozitie cele ma noi si mai bune huse telefoane si carcase Huawei precum si multe alte accesorii pentru telefoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>