Cele trei reguli pentru covorul de la intrare

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Intrarea in cladirea dvs. este prima impresie a afacerii. Acesta este momentul in care alegeti sa va intampinati clientul intr-un loc curat si sa le aratati identitatea dvs. Cu ajutorul unor covoare deosebite, diferite de tot ce intalniti in comert.

Ce este o covorul de intrare?

Un covoras de intrare nu este doar un obiect, asezat pe podea inainte sau dupa usa din fata si folosit pentru a va sterge picioarele. Este de fapt un set de covoare profesionale care iti energizeaza si iti asigura intrarea cu o talpa antiderapanta. Echipa de la Sanito.ro explica importanta si specificul acestui element! Sanito.ro este un magazin care ofera covoare de orice tip: covorase HORECA, covoarase dezinfectante si orice alt tip de covoare pentru domenii diferite.

Sa incepem cu regula celor trei zone cand vorbim despre covorase de intrare:

Cand achizitionati covorase interior si exterior, utilizati un profesionist care isi propune sa va imbrace si sa va asigure intrarea aplicand regula celor 3 zone. Asta consta in delimitarea covorului decorativ prin:

Prima zona: amplasata in exterior, capteaza 40% din resturile mari, cum ar fi noroiul. La acest nivel, trebuie sa alegeti un covor cu o proprietate rezistenta la zgarieturi, cum ar fi un covor mai abraziv, astfel incat fibra sa poata razui murdaria de pe picioare cand e vreme rea.

A doua zona: amplasata in partea de trecere a intrarii dvs., cea care face legatura dintre exterior si interior. Aceasta zona elimina pana la 70% din resturile mici datorita utilizarii covoarelor cu proprietati absorbante. Este de preferat aici sa folositi un covor rezistent la praf sau un covor cu fibre flexibile. In caz contrar, dupa trecerea a 1500 de persoane, se vor simti primele semne de uzura. Daca sediul dvs. nu are o zona de trecere intre exteriorul si interiorul cladirii, este recomandat sa aveti un spatiu minim de 1,5 mm pentru a incorpora covorul cu ajutorul unei structuri din aluminiu.

Ultima zona: amplasata in holul de la intrare, aceasta este cea care va finaliza procesul, absorbind ultimele reziduuri si lasand un pantof curat. Este indicat sa alegeti un covor anti-murdarire pe care sa il puteti personaliza cu logo-ul companiei dvs. Acest covor logo va va permite, de asemenea, sa comunicati mai multe despre firma dvs. Cel mai important este sa amestecati fibra de razuire cu fibra absorbanta.

Aceste covorase au o suprafata interioara din cauciuc antiderapant, care reduce alunecarea pe podelele umede si respecta standardele. Majoritatea acestor covorase de protectie trebuie instalate independent si sunt foarte rezistente.

Cum sa alegeti covorul?

Pe langa faptul ca va ajuta sa pastrati curatenia, un covor de intrare de inalta calitate reprezinta imaginea dvs., deoarece este “la primul” pas al clientului. Prin urmare, este important sa alegeti dimensiunea potrivita, precum si structura ideala!

Covorasele de la Sanito.ro, va ofera cele mai bune performante pentru intrarea dvs., fara a impiedica deschiderea usii.

Trebuie mentionat ca performantele unui covor difera in functie de frecventa intrarii dvs.:

250 de treceri pe zi: trafic usor

 

500 de treceri pe zi: trafic moderat

 

500+ de treceri pe zi: trafic intens

Aceste criterii trebuie luate in considerare atunci cand alegeti un covor, deoarece va vor oferi durabilitate in timp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>